Hvězda Ordinace musela dvakrát pod kudlu. Únava materiálu, říká Jašków

[chooze:gallery;value:32940]

Nejdříve Jaškówa trápilo koleno, potom rameno. "Jako takhle, během jedněch prázdnin v rozmezí 38 dní dvakrát v limbu, to znamená dvě operace, to už mi fakt je*ne. 15. 7. koleno, 22. 8. rameno. Koleno cajk, rameno na maděru. Tak mi, přátelé, prosím, držte palce, ať jsem rychle v pohodě," svěřil se zoufalý Jašków svým fanouškům na sociálních sítích.

Jeho stav se ale lepší. "Je mi dobře, samozřejmě to po operaci trochu bolí, ale byly to všechno plánované akce, rameno i to koleno. Ale rameno mělo být až na konci příští sezóny, ale bohužel se ten stav tak zhoršil, že to muselo být odoperované už před začátkem této sezóny," prozradil ve středu Jašków redakci TN.cz.

[chooze:article;value:419304]

Důvod zákroků je podle něj prostý. "Byla to únava materiálu, žádný úraz se nestal. Co se kolene týče, šlo o základní úpravu menisku. A to rameno už mě dlouhodobě zlobí, teď se to ale zhoršilo a utrhly se mi tam nějaké úpony a vazy, takže se to muselo spravit, protože už bych nemohl fungovat dál," vysvětlil herec.

Fanoušci se ale o svou oblíbenou postavu v seriálu Ordinace prý nemusí bát, operace jeho návrat na natáčení nijak neohrozí. "Budu mít pak ortézu, která bude sundavací, a budu moct fungovat, jako jsem to dělal doposud, akorát nebudu moct dělat žádné skopičiny," přiznal herec.

Nemocnice řeší nedostatek krve. Některé kvůli tomu odsouvají operace (1/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.