Hvězda Přátel promluvila o tlaku na krásu. Řekla, čeho lituje nejvíce

[chooze:gallery;value:33570]

​Hvězda Přátel se prý v minulosti snažila vyhovět požadavkům filmového průmyslu a chtěla si co nejdéle udržet mladistvý vzhled. Začala proto podstupovat různé kosmetické procedury. U některých si přeje, aby je bývala nepodstoupila a tlaku odolala. 

Nejvíce lituje výplní, které její obličej postupně změnily. "V tomto odvětví je tak velký tlak na to, abyste vypadali mladě, že jakmile jednou začnete, přijde tak trochu dominový efekt a budete to muset dělat stále více. Pro zbytek světa se očividně měníte, ale pro sebe ne, protože podstupujete vždy jen jednu proceduru, tak si změny až tolik nevšimnete," cituje americkou herečku deník Mirror.

[chooze:article;value:478651]

​Cox přiznala, že by si přála, aby zažitým "průmyslovým standardům" nepodlehla. "Byla to naprostá ztráta času," uznala seriálová Monika. Podle deníku Daily News si nechala obličejové výplně odstranit v roce 2017 a od té doby se snaží stárnout přirozeně.

Stárnout s grácií

Loni pro časopis Sunday Times přiznala, že v minulosti se snažila se starším vzhledem bojovat, poté si ale uvědomila, že se "zbláznila", a nyní se snaží stárnout s grácií. "Uvědomila jsem si, že opravdu vypadám divně s injekcemi a na obličeji si dělám věci, které bych si teď už neudělala," svěřila se herečka.

Nadále se však o sebe stará za pomoci řady kosmetických produktů. Nemůže prý uvěřit, že příští rok ji čekají 60. narozeniny. "Bože, je tak těžké to vůbec slyšet nebo říct. Nemůžu tomu uvěřit. Na tom, že mi je 60, není nic špatného, prostě tomu jen nemůžu uvěřit. Čas běží tak rychle," povzdychla si Cox, která kulatiny oslaví 15. června.

[chooze:article;value:486429]

​Časopisu Woman Magazine také řekla, že kdyby mohla na jeden den být neznámou osobou, šla by do lázní se svou dcerou Coco (19). Lázeňské dny jsou jejich oblíbené. Bylo by prý krásné, kdyby tam jednou mohly jen přijít a nikdo by nevěděl, kdo jsou. I kdyby to bylo jen na jeden den.

[chooze:poll;value:7bb7487f276d57a085e3e4380c4aeb0b87aeba13]

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow a Courteney Cox v šesté sérii Přátel (rok 2000). Seriál můžete sledovat na stanici Nova Fun:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.