Hvězda seriálu Jedna rodina je těhotná. Novinu oznámila neobvyklým způsobem

[chooze:gallery;value:35677]

Hvězda seriálu Jedna rodina Berenika Kohoutová je těhotná. Radostnou zprávu se svým fanouškům rozhodla sdělit ve videoklipu k jejímu novému singlu Hot or Not, který poprvé ukázala veřejnosti v pořadu televize Nova Snídaně. Ne všichni ale hlavní zprávu, kterou videoklip nesl, rozluštili.

"Mně se právě zdá docela vtipný, že jsem si říkala, že to tím odhalím, že nechci dělat žádný oznámení na instagramu: 'Dobrý den, moji fanoušci, jsem v tom'. A pak jsme to natočili, a když jsem to poslala pár lidem, tak mi napsali, že tam vůbec není poznat, že jsem těhotná," smála se Kohoutová.

[chooze:article;value:543307]

"Takže jsme to díky novejm záběrům ještě podpořili, ale i tak si myslím, že si pořád někdo může myslet, že jsem se jenom tak hezky napapala. Ale je to tak. Jsem těhotná," dodala zpěvačka, která už nyní vychovává čtyřletou dceru Lolu.

Fanoušci seriálu Jedna rodina se ale nemusí bát, že by se s Kohoutovou, která ztvárňuje postavu Noriky, museli hned rozloučit. Sama Berenika totiž doufá, že se tak ještě chvíli nestane. "Břicho se snažíme maskovat, už to ale začíná bejt těžký. Norika je ale skvělá postava, kterou mám ráda a doufám, že s ní nějakou dobu pobudu," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.