Hvězda seriálu Sex O’Clock o tajemném příteli: U mých intimních scén zavírá oči

V seriálu Sex O'Clock Petra Bučková (45) hraje matku od dvou dětí Juditu. Ta řeší nejen vztahové a sexuální trable svých dětí, ale také ty své. V práci herečku podporuje i její partner Thomas, který je původem z Tyrolska, ale u lechtivých scén zavírá oči. "Myslím, že ona zná své limity. Věřím jí," říká k tomu.

Partner Bučkové se živí jako psychoterapeut a nemocniční klaun. Právě v dětské nemocnici se seznámili s Petrou. Společný čas tráví dvojice ráda třeba saunováním. "Lidi nevěří, že existuje. A jemu zase nevěří přátelé, že existuju já. Když jsme spolu, jsme nudní, protože jak máme zábavné práce, tak jsme jinak nudní," míní herečka.

[chooze:article;value:469747]

​Petra tvoří s Thomasem pár už dlouhých deset let. Přestože má skvělý vztah s Thomasovou dcerou z předchozího vztahu, stát se matkou nikdy netoužila. A nebojí se toto tabu bořit. "Spousta lidí necítí tu nutnost být mámou, přestože děti zbožňují a třeba s nimi i pracují. Nechtějí se do toho nutit a ani by neměli. Protože to pak jsou ty děti nešťastné," doplnila Bučková.

Ostatně lehce nekonvenční jsou s Thomasem i v pojetí jejich vztahu. O žádosti o ruku u nich ani po společné dekádě nemůže být řeč. "Proč bych to měl dělat? Ne. Nevím, co to vlastně svatba je. Je to slib, nějaká jistota pro ženu nebo i muže. Petra může mít všechno, co vlastním, pokud někdy odejdu dřív, ale tuhle tradici nevnímám jako nezbytnost," řekl Thomas.

[chooze:article;value:492687]

​Po celou dobu udržují vztah na dálku. Petra žije v Praze a Thomas v Rakousku. Snaží se vídat každé dva až tři týdny. "Jsme buď intenzivně spolu, pak jsme oddělení a pak zase spolu," popsala Petra.

Častá nepřítomnost partnera také znamená, že na značnou část životních událostí jste sami. "To člověk zjistí, když se mu něco děje a ten druhý je daleko. Tak na to pak člověk zůstane sám a musí to zvládnout. Druhý ho může podpořit, ale když je moc daleko, tak na to zůstanete sama," uzavřela herečka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.