Hvězda seriálu Sex O’Clock: Radí mu David Gránský, fanynky z něj jdou do kolen

Tom Sean Pšenička je mladý zpěvák, herec a student konzervatoře. Právě s ostatními spolužáky z konzervatoře se stal jednou z hvězd seriálu Sex O'Clock, kterému před několika dny vyšla poslední epizoda. Role Davida mu prý sedla jako ulitá.

"Miluju hrát záporné postavy. Vždycky jsem chtěl hrát radši hajzlíky než andílky. Mám na to obličej, máme ho všichni doma. I můj brácha," prozradil Tom. Obličej ale není to jediné, co se u nich v rodině dědí. Tomův starší bratr je totiž oblíbený herec David Gránský.

"Pracovně jsme spolu zatím nic nedělali, ale chodím si k němu pro strašně moc rad. Když mi bylo třeba 15, tak mi strašně se vším radil, i když jsem se hlásil na konzervatoř. Máme spolu krásný vztah," dodal mladší ze sourozenců.

[chooze:article;value:504838]

Fanynky jdou z Toma do kolen. Na sociálních sítích mu denně chodí stovky zpráv. "Žádostí o svatbu jsem měl už hodně. Většinu jsem přijal, takže jsem teď zasnoubený tak s 50 lidmi," zasmál se Tom.

Doma má přitom přítelkyni, se kterou je již tři roky. "Nikdy jsem vztah nikam nedával, ale veřejně ho nebudu popírat. Identitu jsem nikdy nikam nedával, protože v tom nevidím plus, hlavně v tomhle věku," prozradil 18letý herec.

"V Sex O'Clock jsou náročnější scény, nějaké choulostivé věci, ale na to se dá zvyknout. Ale chápu a respektuji, že jí to třeba nebylo úplně příjemné, ale chápe to," doplnil. V době, kdy by se měl připravovat na maturitu, navíc Tom odlétá do Chorvatska na natáčení filmu Dobro došli.

[chooze:article;value:503920]

Kromě herectví se věnuje také zpívání. V posledních dnech vydal novou píseň. "Song se jmenuje Don't go. Zní to jako depresivní balada, ale není. Celé jsem to produkoval, napsal a udělal sám u sebe doma, což je premiéra. Do to doby to tak nebylo. Je to druhý singl z mého alba Madness, které bude vycházet na jaře," přiblížil Tom svoje další plány v hudební branži.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.