Hvězda seriálu Ulice šla pod kudlu. Nechala si upravit poprsí

Anetu Krejčíkovou mohou diváci pravidelně vídat na televizních obrazovkách v seriálu Ulice, kde hraje Gábinu Pumrovou. Krásná herečka se bezpochybně řadí mezi ty s pořádně bujným dekoltem.

S myšlenkou, že si nechá poprsí upravit, si přitom Aneta pohrávala už několik let. "O plastice prsou jsem uvažovala už jako mladá a bezdětná holka. Vyrostla jsem v rodině, kde velká prsa nepatřila k něčemu, co je hodno obdivu a krásy. Naopak. Nepraktická zátěž," popsala na instagramu herečka.

"Pak jsem potkávala muže, kteří s obdivem reagovali, mnohdy ne úplně příjemným a taktickým způsobem, s čímž jako 14letá holka neumíte moc dobře pracovat," doplnila Aneta.

Nakonec se rozhodla, že zákrok podstoupí. "Každopádně jsem se k operaci odhodlala až před pěti měsíci," přiznala herečka s tím, že nemá za sebou zmenšení, ale modelaci prsou.

[chooze:article;value:360827]

"Píšu o tom proto, že vím, že je spousta žen, které o operaci uvažují a mají obavy z nejrůznějších důvodů. Vybrala jsem si velmi dobrého plastického chirurga na základě práce, kterou jsem viděla názorně na své kolegyni, se kterou jsem nějaký čas sdílela společnou hereckou šatnu. A musím upřímně říct, že hezčí, přirozeně vypadající prsa jsem neviděla," dodala Aneta.

A úpravu poprsí si vyloženě užívá. Na instagramu totiž k příspěvku přiložila také fotografii, na které má na sobě top s odhalenými zády.

Česká barbie se snaží dosáhnout dokonalosti. Detailně popsala svá ňadra (9/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.