Hvězda SuperStar září štěstím. Zpěvák se stal trojnásobným tatínkem

[chooze:gallery;value:34208]

O radostnou novinu se Puskailer podělil se svými fanoušky na instagramu. "Máme pro všechny nejkrásnější a nejradostnější zprávu. V pondělí ráno 18. prosince se naše rodina opět rozrostla. Narodil se nám nejkrásnější zázrak, jaký nám život může dát," napsal k fotografii miminka zpěvák.

S manželkou Abbie Thomas vychovává už pětiletého syna Noaha Benjamina a dvouletého Jessiho Jonaha. Nyní se pár dočkal holčičky. Ta na svět přišla trošku předčasně, na což upozornil i sám tatínek.

"Dali jsme jí jméno Daisy River Puskailer. Narodila se přesně v 8:20 v Bratislavě, má 2 670 gramů a 46 centimetrů. Všichni jsou zdraví a jsme velmi šťastní a vděční," rozplýval se nad dcerkou nadšený Thomas.

Puskailer se věnuje především moderování. Fanoušci si jej však mohou pamatovat z první řady Česko Slovenské SuperStar. Tam uchvátil mnohé nejen svým zpěvem, ale také širokým úsměvem, ze kterého šla jistě do kolen nejedna žena.

[chooze:article;value:443215]

Na vítězství to tehdy ale nestačilo a diváci zpěváka vyřadili hned po prvním finálovém večeru. Své debutové a zároveň také poslední album Make Believe vydal v roce 2012. V dalších letech své příznivce zásoboval singly. Ten poslední vyšel v roce 2014.

Připomeňte si finálový večer SuperStar, kdy vypadl Thomas Puskailer:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.