Hvězda Ulice září štěstím. Seriálový Lumír se stal popáté dědečkem

Herci Václavu Svobodovi se rozrostla rodina o dalšího člena. Radostnou novinou se okamžitě pochlubil i svým fanouškům na instagramu. Seriálový Lumír Nykl sdílel fotografii, na které je i se svou ženou Lenkou a drží malý zabalený uzlíček.

Miminko dostalo krásné a tradiční jméno. "Představujeme Toníčka, naše páté vnoučátko," napsal ke snímku Svoboda. Je tedy jasné, že známý herec je už zasloužilým dědečkem.

Fanoušci i kolegové Svobodu zahltili velkou řadou gratulací. "Moc, moc, moc gratuluji. Je překrásný," okomentovala snímek herečka Martina Randová, která se rovněž objevuje v nekonečném seriálu Ulice.

"Blahopřeji a přeji hodně štěstí, lásky a hlavně zdravíčko," přidala se fanynka Pavla. "Moc gratuluji. A Toníčkovi přeji jen samé zdraví. Ať je sluníčkem vašich životů a přináší vám jen radost. Mamince přeji brzké zotavení a rychlý návrat domů," uzavřela paní Marcela.

Postava Lumíra Nykla se v Ulici objevuje už od úplného počátku, tedy více než 17 let. Za svůj život se stihl Lumír několikrát oženit. Vždy si ale vzal stejnou ženu, kterou byla Světlana. Samotný herec se přitom oženil až po 23 letech vztahu. V roce 2021 do toho praštil a v Brně pojal za svou choť dlouholetou partnerku Lenku.

[chooze:article;value:440189]

Oblíbeného herce si navíc fanoušci mohou pamatovat z filmů Jak básníci přicházejí o iluze nebo Jan básníkům chutná života.

[chooze:gallery;value:30280]

Podívejte se, jak Václav Svoboda alias Lumír Nykl září v seriálu Ulice:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.