Hvězdy prozradily, jak se těší na Slavíky. Letos to bude speciální, říká Mareš

Už v pátek 24. listopadu se koná galavečer Český slavík. A stejně jako každý rok nebudou chybět hvězdní hosté. "I letos jsem přijal pozvání a přijdu, ale letos je to pro mě speciální, protože poprvé v životě jdu na Slavíky se svojí maminkou a zrovna dneska jsme byli na zkoušce šatů teda pro ní já to tak tolik neřeším," řekl moderátor Leoš Mareš.

"Já jsem rád, že se to koná, že je to oslava toho, co pro naše fanoušky děláme a toho, že děláme hudbu a já se tam těším, mám nádherný outfit připravený a uvidíme, jaké to bude," sdělil zpěvák Jan Bendig.

Jitka Zelenková, Michal David, Iva Hüttnerová nebo Kateřina Brožová. Ti všichni nám prozradili své favority.

[chooze:article;value:530137]

"Jsem rád, že naštěstí třeba Marek Ztracený, který jde tak trochu ve šlépějích mých, protože hraje na piano a vlastně zpívá u klavíru, jako jsem to vždy dělal já a jsem rád, že právě on je tím lídrem," prohlásil Michal David.

"Tak já to přeju všem, kteří hodně pracují a pracují dobře. Nebudu vám říkat konkrétní jména, protože já fandím všem kolegům. Protože vím, že to není jen tak," poznamenala Jitka Zelenková.

[chooze:article;value:530130]

"Mám tu svoji garnituru těch starších a pořád je pro mě naprosto top Maruška Rottrová," prozradila Hüttnerová. "Já jsem milovala Hanku Zagorovou, Karel Gott to snad ani nebudeme jmenovat z těch starších kolegů, z těch mladých je jich tam určitě spousta, mám ráda třeba Markétu Konvičkovou, která zpívá krásně, fandím Lucce Vondráčkové, Iloně Csákové," vyjmenovala Brožová.

Mezi vystupujícími nebude chybět například skupina Kabát, Chinaski nebo zpěvačka Monika Bagárová. Velkolepý večer plný hudby a hvězdných hostů si nenechte ujít už v pátek ve 20:20 na Nově.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.