Moderní bydlení

I letos TV Nova spolupracuje s Dobrým andělem. Pomoci můžete i vy

V rodinách, kde někdo onemocní, se svět úplně změní – najednou už nezáleží na banálních věcech. V takových rodinách totiž chtějí jediné, a to, aby jejich milovaný přežil. 

Těžké chvíle má za sebou i Veronika. Když onemocněla rakovinou prsu, byli jste to právě vy, dobří andělé, kdo rodinu držel nad vodou. "Ulehčovalo nám to tak, že partner nemusel chodit na přesčasy a mohli jsme spolu trávit čas," sdělila Veronika Richterová. 

[chooze:article;value:544187]

​​Jak se říká, nemoc nechodí po horách, ale po lidech – v rodině Skypalových tak onemocněla malá Eliška. Tu potrápil nádor ledviny. "Jsme dobrým andělům neskutečně vděční za jejich příspěvky," říká s dojetím maminka Elišky Lucie Skypalová.

"Možná i díky dobrým andělům se jim s tím jejich osudem daří bojovat," připojil Petr Sýkora, spoluzakladatel nadace Dobrý anděl.

"Jsem dobrým andělem už 11 let, protože si myslím, že pomáhat je důležité a alespoň touto formou mohu trochu těmto rodinám pomoct," svěřila se moderátorka televize Nova Lucie Borhyová. "Ty základní myšlenky mi jsou blízké. Za prvé pomáhají těm, kteří to skutečně potřebují, a druhý aspekt, rozdělí peníze do poslední koruny," souhlasil její kolega, moderátor televize Nova Rey Koranteng.

[chooze:article;value:533516]

​Pomoci rodinám v těžké životní situaci můžete i vy, staňte se dobrým andělem. Doufáme, že letos ukážeme i vám, kteří ještě nejste dobrými anděli, že pomáhat má smysl. "Je to úžasná myšlenka, 11 let společně hledáme lidi, kteří hledají způsob jak pomoci někomu dalšímu," dodal Jakub Strýček, marketingový ředitel TV Nova.

Pokud i vy chcete být tím, kdo rodinám zlepšuje život, stačí se zaregistrovat na internetových stránkách www.dobryandel.cz.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.