Influencer Jirka Král září štěstím. Jeho manželka čeká dvojčátka

[chooze:gallery;value:31450]

​​Velké překvapení si na 1. máje pro své fanoušky připravili Jirka Král se svou chotí. Oznámili totiž nádhernou zprávu. Na světě přivítají další přírůstky do rodiny. Karolína čeká dvojčátka.

Pár se na instagramu pochlubil rodinnou fotkou, na které drží snímek z ultrazvuku. "Krásný První máj. Nemůžeme se dočkat, až nás bude pět (+ Špagetka)," okomentovala snímek Karolína, která vystupuje pod přezdívkou Little Kao.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @little.kao

K radostné novině jim ihned gratulovala celá řada osobností českého internetu. "No, ty bláho. Gratuluji," napsala herečka a influencerka Nikol Leitgeb. "Wow! Mega gratulace. Hezky podle přísloví dvě mouchy jednou ranou," přidal se youtuber Erik Meldik.

Jirka Král se v roce 2012 proslavil v reality show TV Nova Farma. Pak rozjel úspěšný kanál na YouTube a získal přes milion odběratelů. Vedle toho vydával komiks, provozoval kavárnu a věnoval se osvětové kampani, jak se bezpečně chovat na internetu.

[chooze:article;value:435696]

V září 2018 ale překvapil videem, ve kterém oznámil svůj konec na YouTube. Nyní se věnuje podnikání v marketingu. Je navíc stále aktivní na instagramu, kde má přes 917 tisíc sledujících. S dlouholetou přítelkyní a blogerkou Karolínou Benešovou se oženil v roce 2020. O dva roky později se jim narodil syn David.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.