Influencerka přejmenovala svou dceru. Smáli se jí, že má jméno jako pro psa

Křesťansky naladěná influencerka překvapila své sledující, když nechala přejmenovat svou čerstvě narozenou dceru. Malá holčička žila přes týden se jménem Murphy, s tím však její rodiče nebyli spokojení. "Dovolte mi znovu představit – Honey. Změna jména," sdílela Kaci Driggersová před několika dny na instagramu.

Proč ke změně došlo, se svým fanouškům rozhodla vysvětlit. "Nemůžu uvěřit, že natáčím tohle video. Před týdnem se nám narodilo miminko a my mu teď měníme jméno. Moc jsme nad ním neměli čas přemýšlet, rodila jsem totiž o pět týdnů dříve," objasnila trojnásobná maminka.

[chooze:article;value:527461]

Narychlo se s manželem Caseym rozhodli, že svou dceru pojmenují Murphy. "Pořád se nám to jméno líbí, jenže ona tak prostě nevypadá. Nedovedeme si to vysvětlit, ale cítíme, že k ní to jméno nepasuje," pokračovala influencerka.

Začala se jim mnohem více líbit přezdívka, kterou dívence vymysleli její dva starší sourozenci. "Odeslali jsme proto poštou všechny potřebné dokumenty ke změně jména. Vím, že se setkáme s odporem a neslušnými komentáři, ale uvědomila jsem si, že je mnohem důležitější, aby se nám její jméno líbilo. Nezáleží na tom, co si myslí internet," uzavřela Kaci, která pro dceru nakonec zvolila jméno Honey.

[chooze:article;value:527146]

Kritiku přitom sklízelo hlavně předchozí jméno Murphy. To nejednomu uživateli sociálních sítích znělo jako jméno pro psa, někteří dokonce specifikovali, že by se to hodilo ke zlatému retrívrovi.

Favority mezi dětskými jmény jsou Eliška a Jakub. Podívejte se na video (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.