Intimní fotky Dary Rolins s dcerou. Patnáctiletá Lola roste do krásy

[chooze:gallery;value:29862]

​V březnu oslavila dcera Dary Rolins a frontmana kapely Wohnout Matěje Homoly 15. narozeniny a od té doby ji zpěvačka vzala hned na několik společenských akcí. Tou poslední bylo focení.

Vznikla tak série několika intimních snímků zobrazujících láskyplný vztah matky s dcerou a zpěvačka se ihned pochlubila výsledkem. "Dokonalé spojení lidí, tím pádem dokonalý slunečný den v Bratislavě," poděkovala Dara Rolins v jednom ze svých příběhů na instagramu týmu z focení.

[chooze:article;value:523862]

Zpěvačka tak má aspoň krásnou památku na společně strávené chvíle s dcerou. V minulosti se totiž svěřila, že jinak se s ní Laura moc fotit nechce. "Ti, co mají doma patnáctileté dítě, vědí, jak strašně rádo se fotí s rodiči. A protože respektuji její přání, mám ve svém telefonu o hodně méně společných fotek, než bych si sama přála. A ještě méně těch, které bych mohla zveřejnit," napsala popová ikona na sociálních sítích.

Laura kromě krásy podědila po slavných rodičích i talent. To dokázala v lednu, kdy si na vyprodaném koncertu v O2 areně zazpívala s matkou duet.

Zvonky štěstí do nebe. Dara Rolins a Charlotte poslala Gottovi dojemný dárek ke Dni otců (6/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.