Intimní koučka a boj s úzkostmi. Herečka popsala natáčení lechtivých scén

Seriál Sex O'Clock je plný lechtivých témat. "Před natáčením jsme měli workshop intimity, kde jsme měli koučku a objevovali jsme, kde máme své herecké hranice. Učili jsme se, jak tyto scény točit, aby to bylo příjemné, i když to nejsou úplně příjemné situace," nastínila Korbelová.

S intimním koučem se řeší dotyky, souhlas, kam až se může sáhnout, co je příjemné a co už ne. "Ti herci vypadají, že jsou nazí, ale musí mít mezi sebou fyzické bariéry. Někdy se dělá i choreografie záběrů, jak se máme natočit, jak se nahnout, aby to vypadalo dobře na kameru," vysvětlila s tím, že to je v lechtivých pozicích mnohdy náročné.

[chooze:article;value:503920]

​Herečka už v minulosti otevřeně mluvila o svých potížích s úzkostmi. "Doufám, že z toho nejhoršího už jsem dávno venku. Moje postava Kristýna v Ulici si prochází tím, čím jsem si také prošla, a podle mě důležité o tom mluvit. Někomu to třeba může dodat odvahu a uklidnit ho, že v tom není sám," popsala Korbelová.

Podle ní je úzkost řešitelná věc, a i když to chce čas, dá se z nich dostat. "Největší oporou jsem musela být já sama sobě. Pak mi také pomohla moje psycholožka, ke které jsem chodila na terapie. Je důležité mít okolí, které vám pomáhá. Ale je to věc, kterou si člověk musí uvědomit sám a zapracovat na tom sám," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.