Ironie, nadsázka a vtipný pohled na problémy. Život pro samouky je v kinech

Trochu nesebevědomá, nejistá a zmatená Klára se ve svých čtyřiceti letech zničehonic ocitne sama. Její manžel chytil druhou mízu a chce se rozvést. Klára se tak po letech bude muset opět naučit randit. Filmovou komedii natočila režisérka Jitka Rudolfová podle knižního bestseleru spisovatelky Barbory Šťastné.

Hlavní hrdinku si v komedii Život pro samouky zahrála herečka Jana Plodková. "Klára se musí začít rozkoukávat a být sama za sebe, co ji ale odlišuje od těch ostatních, je právě nadhled a ironie. Mně se na tom líbilo, jak ty situace řeší a jak si je pro sebe komentuje," popsala postavu Plodková.

[chooze:article;value:502949]

​Vedle ní se diváci můžou těšit na pestrou plejádu českých herců. Před kamerou se objevili například David Švehlík, Jaroslav Plesl, Václav Neužil nebo Barbora Seidlová. "Já hraju Miriam Blaho, což je koučka a ezo influencerka. Je to postava, která se snaží pochopit samu sebe a snaží se dojít ke štěstí a harmonii jako každý z nás," zmínila Seidlová.

Zábava prý bylo i samotné natáčení. "Přišlo mi to rodinný. Všichni se bavili se všema, byla tam sranda, fakt jsme si to užívali. Za mě je to super komedie, u které se nasmějete a odpočinete. Já sama se občas koukám na komedie, abych vypla, a tohle je jedna z těch skvělých, které k tomu patří," doplnila herečka Anna Michalcová.

[chooze:article;value:501414]

​Podle Plodkové je to film pro všechny generace. "Nepopisujeme nic nereálného a hrajeme to, co se děje dnes a denně a vždycky je zábavné se na to koukat s ironií a nadsázkou. Věřím, že tohle bude diváky bavit a že na film přijdou," uzavřela. Zábavnou komedii Život pro samouky, jejíž hlavním partnerem je Voyo, najdete už nyní v českých kinech.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.