Italský zpěvák Eros Ramazzotti rozvášnil Prahu. Políbila ho dokonce fanynka

Prahu roztančil oblíbený italský umělec Eros Ramazzotti, který do O2 areny zavítal už popáté. Pro Čechy si připravil energickou show plnou světelných efektů a zajímavých hostů. Ramazzotti zazpíval své starší i novější hity. Navíc během celého vystoupení povzbuzoval fanoušky v jejich mateřštině. "Praga, Praga, díky. Jak se máte," ptal se mezi písněmi českých posluchačů a ti mu s radostí odpovídali.

Kromě pěveckého vystoupení Ramazzotti pražskou koncertní halu ovládl několika kytarovými sóly. Během show několikrát vystřídal akustickou kytaru s tou elektrickou a roztleskal všechny diváky. Své fanynky rozněžnil dvěma romantickými duety se zpěvačkami Robertou Geou Gentilovou a Monicou Hillovou.

[chooze:article;value:492486]

Zlatý hřeb večera však přišel ve chvíli, kdy Ramazzotti sešel z pódia, přeskočil zábrany a začal zpívat v davu fanoušků. Ti s ním hned začali tančit a vše si natáčeli. Zpěvák svým vstřícným gestem nadchl jednu z přítomných dam tak moc, že se neudržela a políbila ho na tvář.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený O2 arena Praha (@o2arenapraha)

Dalšímu z fanoušků Ramazzotti podepsal před celou O2 arenou upomínkové tričko. Je jasné, že jeho diváci si opravdu přišli na své a z koncertu odcházeli naprosto nadšení. "Bylo to skvělé," napsala na sociální sítě jedna z fanynek. "Boží," přidala se další.

[chooze:article;value:477772]

"Přemýšlel jsem o tom, jak těmito koncerty nejlépe oslavit nové písně, které mají vyjít. Zapojil jsem se do přípravy a sledoval jsem každou jednotlivou fázi, staral jsem se o každý detail a drobnosti," vysvětlil italský zpěvák, že turné pro něj představuje velkou oslavu nového singlu AMA, kterýsi mohli Češi tentokrát poslechnout naživo.

​"V každém z těchto večerů bude malá část mě a mého příběhu. Nemůžu se dočkat, až budu moci obejmout své fanoušky po celém světě a věřím, že ten nejlepší způsob, jak čelit této složité době, je začít znovu dělat hudbu. Spolu.“ řekl Eros Ramazzotti, že si turné chce užít se všemi lidmi, kteří ho milují. A v Praze své předsevzetí rozhodně splnil.

[chooze:gallery;value:30694]

Štefan Margita naposledy zazpíval s Hanou Zagorovou před celou O2 arenou. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.