Jak maskuje Kate následky chemoterapie. Stylistka popsala smutné detaily

[chooze:gallery;value:35033]

Princezna Kate si prochází těžkým obdobím. Už několik měsíců svádí boj s rakovinou, kvůli které se drží v ústraní. V polovině června se ale rozhodla potěšit své fanoušky, a po několika měsících se objevila na veřejnosti. Na první pohled usměvavá Kate vzbuzovala v lidech pocit, že je vše v nejlepším pořádku, podle stylistky Annity Ruizové je ale opak pravdou.

Princezna prý čelí následkům chemoterapie, kvůli kterým musela před vystoupením strávit několik hodin v maskérně. Podle stylistky, kterou citoval deník Marca, ji byl nanesen silný make-up, který ji prodloužil obočí a dodal barvu. Jedním z dopadů, které léčba má, je i vypadávání vlasů, a proto měla mít i paruku.

[chooze:article;value:562323]

Sama Kate ale den před oslavami na sociální síti X napsala, že se cítí lépe. "Dělám pokroky, ale jak ví každý, kdo si prošel chemoterapií, zažívám dobré i špatné dny. V těch špatných se cítíte slabí, unavení a musíte svému tělu dopřát odpočinek. Ale v dobrých dnech, kdy se cítíte silnější, toho chcete využít," přiznala.

Akce Trooping the Colour k výročí narození krále Karla III. se princezna Kate účastní pravidelně. Výjimkou byly roky 2020 a 2021, kdy byly oslavy omezeny kvůli pandemii covid-19. Jinak ale každoroční narozeninový průvod panovníka je jednou z nejočekávanějších událostí ve Velké Británii.

Takhle mohli fanoušci britské královské rodiny pozorovat princeznu Kate poprvé od doby, co oznámila, že bojuje s rakovinou:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.