Jak nosit dámské kozačky ke každému outfitu? Podívejte se na naše nápady!

Dámské polokozačky jako trend podzimu i zimy? Víme, po jakých sáhnout

Dámské polokozačky si oblíbila značná většina žen. Aby také ne! Jakmile otevřete instagramové profily influencerek ze všech koutů světa, v chladném období obouvají často právě polokozačky. Kdo tak rád jde s trendy, obouvá právě polokozačky. Někdy nepřehlédnutelné s výraznou podrážkou, jindy hladké a jednoduché. Ať už sáhnete po jakýchkoliv, věřte, že investice do polokozaček nebudete litovat. Známé i méně známé značky nabízejí nepřeberné množství polokozaček všech typů i barev, ze kterých si dost možná vyberete ty pravé i vy. Rockerské šněrovací skvěle padnou k jakýmkoliv džínám a kožené bundě či kabátu, polokozačky ve stylu holinek budou vypadat parádně třeba k lehkému prošívanému kabátu. Nebojte se proto experimentovat a obujte třeba právě letos botky, kterým jste se ještě loňskou sezónu bránili. Fantazii se totiž meze nekladou a v módě tohle heslo platí dvojnásob!

Nespornou výhodou polokozaček je i fakt, že je často možné je kombinovat s množstvím různých outfitů. Proto je využijete klidně od podzimu do jara. Skvěle budou vypadat k sukni a tmavým silonkám, úzkým kalhotám, nebo klidně i k bavlněným šatům. Pokud vám lépe sedne trend vysokých kozaček, vsaďte klidně i na jeden kvalitní pár takových bot. Semišové nebo kožené kozačky ke kolenům vypadají skvěle zejména v kombinaci s elegantními outfity. Pokud tak do práce vyrážíte nejčastěji v kostýmku nebo tmavé sukni, dost možná pro vás budou vysoké kozačky to pravé ořechové. 

S čím polokozačky sladit?

Že už víte, po jakých botkách sáhnete? Je na čase vybrat doplňky, které půjdou s obuví pomyslně ruku v ruce. Mrkněte třeba na kabelky Guess nebo PINKO, které seženete na webu MODIVO. Výrazné kousky doplněné o malůvky, mohutná loga nebo řetězy budou skvělé v kombinaci s jednoduchými botkami, stejně tak ale mohou stylově doplnit ty už zdaleka nepřehlédnutelné! Podzimní, zimní i jarní outfity můžete dotáhnout k dokonalosti třeba i díky vhodně zvolené bekovce, kšiltovce nebo klasické čepici. Zvolíte-li jeden či dva prvky v outfitu výrazné, u dalších pak zase vsaďte na absolutní jednoduchost. Tím zařídíte, že outfit nebude jeden velký mišmaš a nebude působit chaotickým dojmem. Přehlcení styly totiž žádným outfitům nesvědčí. Zajímá vás, jak dále chytře mixovat jednotlivé kousky oblečení? Přečtěte si další tipy, jak úspěšně zkombinovat oblečení, a vykouzlit tak módní, pohodlný a stylový outfit na každý den. Článek o tom, jak vhodně nosit svetry, najdete zde: Jak nosit svetr a vypadat stylově? Objevte x trendy outfitů připravených našimi stylisty.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.