Moderní bydlení

Jak vypadá evropská jednička mezi cestovními kancelářemi?

Tři nová písmena

TUI. Slovo o pouhých třech písmenech jste možná poprvé zaznamenali teprve před rokem. Tehdy totiž tato společnost vstoupila i na český trh, když spustila česky lokalizovanou verzi svých internetových stránek tui.cz. Zatímco u nás tedy jde o horkou novinku na trhu cestovních kanceláří, v Evropě jde o jedničku i o jednoho z klíčových hráčů na světovém trhu. Prostě zavedená firma. Vždyť její počátky sahají téměř sto let nazpět. V roce 1928 byla totiž v Německu založena cestovní kancelář, která se o čtyřicet let později sloučila se dvěma dalšími, aby vznikla Touristik Union International, tedy TUI. Velký hráč byl na světě. A ten navíc od doby svého vzniku roste a roste a roste.

Dnes se tato společnost může pochlubit desítkami milionů spokojených zákazníků, desetitisíci zaměstnanci po celém světě a jednou z nejkomplexnějších nabídek zájezdů vůbec. Na hory i k moři, do klasických destinací, jako jsou Turecko či Řecko, i za exotikou tropických zemí, first minute či last minute… A to vše za velmi dobrou cenu. Právě šíře nabídky a solidní ceny patří k atributům, které recenze cestovní kanceláře TUI vyzdvihují nejčastěji.

Vše pod jednou značkou

Jenže širokou nabídkou zájezdů a solidními cenami to rozhodně nekončí. TUI Group je gigant, jehož hlavním mottem je postarat se o zákazníka od nákupu zájezdu až po návrat z něj. Aby kvalitu svých služeb mohl skutečně garantovat, je jeho součástí vše, co klient během zájezdu využije.

Jako první se na dovolenou musíte dostat, a tak pod TUI spadá hned pětice leteckých společností. Jejich flotila čítá celkem 130 letadel, která létají do 180 destinací po celém světě. V nich je třeba hosty ubytovat. I v tomto ohledu TUI spoléhá na své kapacity. Do tohoto koncernu spadá celkem 400 hotelů v nejlepších lokalitách. Aby se v jejich nabídce klienti lépe zorientovali, TUI je dělí do pěti skupin podle úrovně, od menších hotelů s rodinnou atmosférou po velké luxusní resorty.

Z dovolené si ale chcete určitě odvézt i nějaký ten zážitek, a kvůli tomu je tu TUI Musement. Tato dceřiná společnost sdružuje organizátory zážitkových aktivit a výletů. Celkem nabízí 160 tisíc možností po celém světě. Objednání je přitom snadné pomocí chatové či telefonické podpory nebo přes aplikaci MyTUI. I ta patří k věcem, které recenze CK TUI chválí nejčastěji. Prostě evropská jednička.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.