Jaké znamení zvěrokruhu je v posteli nejlepší? Zjistěte, s kým zažijete ráj

Sexuální kompatibilita některých znamení může partnerům ušetřit spoustu trápení. Podle slovenského deníku Nový čas lidé mohou poznat už při prvním seznámení, zda s budou mít se svým protějškem dobrou sexuální chemii. Jednotlivá znamení zvěrokruhu mají v posteli různé záliby a jsou naprosto jedinečná.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Vodnáři jsou často velmi volnomyšlenkářští a nikdo je nedokáže zkrotit. Často se jedná o intelektuály, jejichž libido stoupá v souvislosti s duševním uspokojením. Vodnáři jsou ochotni vyzkoušet všechno, co zní zajímavě. Jako milenci jsou zdrženliví, chladní a začínají velmi pomalu, postupně se však dokážou propracovat k divoké rozkoši. Pokud k ní skutečně dojde, budete uneseni. Držte se však jednoho pravidla, nikdy se do vodnáře nezamilujte, nelze ho totiž úplně ovládnout. 

Sexuálně kompatibilní znamení: Blíženci, Beran, Lev, Střelec

[chooze:article;value:485352]

Ryby (19. února - 20. března)

Ryby jsou v sexu pomyslnými chameleony, kteří dovedou svůj styl měnit podle potřeb a tužeb protějšku. Jsou velmi často emocionální. Tomuto znamení chybí praxe, v kombinaci s jejich milující povahou a nadšením pro vše tělesné to z nich dělá velmi talentované milence, kteří dokáží potěšit jiné a sami přijmout rozkoš. Ryby k ložnicovým radovánkám přistupují s otevřenou myslí a srdcem a neodmítají to, co je pro jiná znamení nemravné. Toto znamení očekává, že společné chvíle budou vždy fantastické. 

Sexuálně kompatibilní znamení: Štír, Rak, Býk, Panna, Kozoroh

Beran (21. března - 19. dubna)

Beran je jedním ze tří ohnivých znamení, je známý vášní, ale také netrpělivostí. Berani jsou milenci, kteří se touží hned pustit do práce. Nezajímají se o dvoření ani o romantiku, jedná se totiž o aktéry, ne snílky. V posteli místo zdlouhavého milování preferují raději energické dovádění. Mají-li o vás skutečně zájem, budou se soustředit hlavně na vaše potěšení. Předehry se u nich člověk ale moc často nedočká.

Sexuálně kompatibilní znamení: Lev, Střelec, Blíženci, Vodnář

[chooze:article;value:480618]

Býk (20. dubna - 20. května)

Býci se chtějí nechat pomalu svádět. Tito smyslní milenci dlouho přemýšlejí, než se pro někoho rozhodnou a oddají se mu. Když si však vyberou, nebudou už ctít nikoho jiného. Býci jsou velmi spolehliví, mají rádi nekomplikovaný sex, ale slasti se dokáží oddávat celou noc.

Sexuálně kompatibilní znamení: Panna, Kozoroh, Rak, Štír, Ryby

Blíženci (21. května - 20. června)

Blíženci jsou intelektuálním znamením, které je nejprve přitahováno protějškem po duševní stránce a až potom fyzicky. Pokud Blížence vzrušíte, využijte toho a vtáhněte jej do ložnice dříve, než se rozptýlí. Mysl Blíženců totiž umí často zabloudit pryč. Sex s tímto znamením je určitě skvělý a často drsný. Milostné hrátky budou pravděpodobně i dost upovídané, Blíženci totiž rádi v ložnici mluví. Přílišné lenošení toto znamení znervózňuje, takže po vyvrcholení Blíženci mnohdy odejdou z postele. 

Sexuálně kompatibilní znamení: Váhy, Vodnář, Beran, Lev, Střelec

[chooze:article;value:438570]

Rak (21. červen - 22. července)

Velmi emotivní Raci většinou touží po vztahu. Když někoho konečně dostanou do spárů, už ho nepustí. Tito majetničtí milenci se soustředí na jednoho partnera, se kterým se oddají všem smyslným aktivitám. Přestože se Raci mohou zdát zpočátku plaší, když se cítí v bezpečí, jsou něžní a láskyplní.

Sexuálně kompatibilní znamení: Býk, Panna, Kozoroh, Štír, Ryby

Lev (23. července - 22. srpna)

Lvi jsou v posteli stejně dramatičtí jako v životě. Toto znamení touží hlavně po uznání. Jestliže mu ho budete neustále dávat, bude vás vděčně uspokojovat. Lvi chtějí být jednoduše hýčkáni, a to i fyzicky. Tito rození milenci jsou velmi vynalézaví a smyslní. Slovo "ne" nikdy neberou jako odpověď. Lev touží po tom, aby se mu partner naprosto oddal a dal mu prostor, aby předvedl svou jedinečnou show.

Sexuálně kompatibilní znamení: Beran, Střelec, Blíženci, Váhy, Vodnář

[chooze:article;value:480328]

Panna (23. srpna - 22. září)

Přestože si všichni myslí, že je Panna cudná, ona je jen vybíravá. Toto znamení se milostným hrátkám rádo oddává v čistém a krásném prostředí. Panny jsou milí, romantičtí, uspořádaní milenci, kterým se daří v klidných vztazích. Často jsou v páru méně agresivními partnery. Přestože Pannu nemravný návrh mnohdy překvapí, ​​ve své mysli bude nadšená. Takže klidně v posteli přijďte s nápadem, který vás v Kámasútře zaujal. Pokud si u toho Panna nenatáhne šlachu, bude stejně šťastná jako vy.

Sexuálně kompatibilní znamení: Býk, Kozoroh, Rak, Štír, Ryby

Váhy (23. září - 22. říjen)

Váhy jsou převážně intelektuální a perfekcionistické znamení, které se výborně hodí do postele, přestože je poněkud odtažité. Váhy přistupují k sexu s mentálním nadhledem a často je zaujme erotika a nové koncepční přístupy k rozkoši. Jsou otevřené a rafinované, takže pravděpodobně přistoupí na cokoli, pokud to není příliš drsné. 

Sexuálně kompatibilní znamení: Blíženci, Vodnář, Beran, Lev, Střelec

[chooze:article;value:478525]

Štír (23. říjen - 21. listopad)

Každý ví, že Štíři jsou poněkud zvláštní, ale mnozí nechápou, jak jsou nároční. Tajemní Štíři jsou sexuální alfa samci, před submisivním sexem by raději upřednostnili celibát. Toto znamení často experimentuje s různými polohami, rozhodně nečekejte jen dvacet minut misionáře. Štír se o svého partnera buď vůbec nezajímá, nebo se soustředí výlučně jen na něj. Když se rozhodne, že potkal spřízněnou duši, projeví protějšku nehynoucí lásku a vyvine pořádnou erotickou akci. Chcete-li toto znamení do postele, začněte pracovat na své výdrži a pořádně se připravte.

Sexuálně kompatibilní znamení: Rak, Ryby, Blíženci, Váhy, Vodnář

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Toto vášnivé znamení vám v posteli dá pocit, že jste jediná osoba na světě. Pokud však uslyší volání divočiny jinde, rychle od vás odejde. Se Střelcem vás čeká velkolepá jízda, protože je otevřený, dobrodružný a oddaný zábavě. Očekávejte, že sex bude chtít vyzkoušet i na neobvyklých místech. Vyzkouší prakticky cokoli a milovat se bude kdekoli. Svého partnera potěší a na oplátku chce to samé

Sexuálně kompatibilní znamení: Beran, Lev, Blíženci, Váhy, Vodnář

[chooze:article;value:486276]

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Kozoroh je jedním z nejvášnivějších znamení, což však málokdo ví. Lidé narození v tomto znamení se často zdají jako workoholici. Jakmile jednoho z Kozorohů nalákáte do ložnice, ukáže vám, že i tam pracuje stejně tvrdě. Jako milenci jsou Kozorozi spolehliví, ambiciózní a zodpovědní, ale svou sexuální touhu často mění. Pod svým profesionálním zevnějškem jsou vždy připraveni na akci. Když se Kozoroh pořádně rozpálí, je laskavý, přímý a oddaný rozkoši. Velkým bonusem tohoto znamení je jeho výdrž.

Sexuálně kompatibilní znamení: Býk, Panna, Rak, Štír, Ryby

Svět oslavil nový čínský rok. Bude ve znamení zajíce:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.