Jako na horské dráze. Rok 2023 bude plný převratných změn, říká numeroložka

Rok 2023 při sečtení dává magické číslo 7. "To předznamenává náročnější období. Sedmička je buď nahoře, nebo dole, bude se dít mnoho neuchopitelných a nepředvídatelných věcí a spousta z toho bude jakoby naruby. Čeká nás roční jízda na horské dráze s tím, že zastávek na odpočinek bude velmi málo," nastínila numeroložka Lenka Lippertová Suchardová.

Dotkne se to prý všech oblastí, důležitých životních jistot a dosavadního stabilního chodu života. "V následujících 12 měsících se zbavíte všeho, co je již ve vašem životě nepodstatné. Změníte práci, partnera, založíte rodinu nebo se odstěhujete," predikuje numeroložka.

​Podle ní je vhodný čas začít přemýšlet nad životem a hledat hodnoty. "Sedmička vyvolává změny, které nás mohou hluboce citově zasáhnout. Můžeme častokrát ztrácet půdu pod nohama. Nedostatek něčeho, na co jsme byli zvyklí, nás dovede k podstatě bytí a samostatnému tvůrčímu přemýšlení a rozhodování," podotýká Lippertová Suchardová.

[chooze:article;value:480328]

Úkolem sedmičky je podle ní předat lidem takové zkušenosti, které odhalí povrchnost, krátkozrakost či slepotu, nepřirozenost a přehánění. "Tím se dostaneme k prapůvodním hodnotám, abychom si jich opět začali vážit, jako je život, radost, zdraví, přátelství, rodina, přírodní bohatství a krása," doplňuje.

"Proto díky sedmičce tak zažijeme něco, co nás vrátí nazpátek, abychom vše viděli z jiného úhlu, pochopili a teprve pak mohli na opravených či nově zbudovaných základech fungovat a stavět dál. Smyslem problémů a překážek je jen přimět nás, abychom si uvědomili svou sílu a začali spoléhat spíše na sebe," vysvětlila Lippertová Suchardová.

Podle ní se na rok 2023 bude ještě dlouho vzpomínat. "Každý z nás se totiž ocitne na důležitých křižovatkách. Rozhodneme-li se správně, pak můžete zažít nezapomenutelné, bohaté, úchvatné a výjimečné události i setkání. Nebojte se tedy výzev a zachovejte si svůj zdravý rozum, klidnou duši a otevřené srdce," uzavřela numeroložka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.