Jako u Diany! Harryho a Meghan honili paparazzi, málem to skončilo nehodou

Paparazzi v úterý údajně více než dvě hodiny pronásledovali vévodu a vévodkyni ze Sussexu a její matku Dorii Raglandovou, uvedl web BBC. Moc nechybělo, aby honička, při níž málem přišli k újmě ostatní řidiči, chodci a policisté, skončila nehodou, upozornil web Scottish Daily Express.

"I když je to, že jste veřejně známá osoba, spojené s určitým zájmem veřejnosti, nikdy by to nemělo být na úkor něčí bezpečnosti. Šíření těchto snímků vzhledem ke způsobům, jakými byly získány, podporuje vysoce invazivní praktiky, které jsou nebezpečné pro všechny zúčastněné," přidal mluvčí. 

Incident se stal v New Yorku, kde Meghan přebírala ocenění Women of Vision. Newyorská policie oznámila, že paparazzi ztížili trojici přepravu. Podle zdrojů Page Six se do honičky zapojilo 12 fotografů, kteří pronásledovali SUV, v němž skupinka opustila divadlo Ziegfeld. Princ Harry, Meghan i její matka prý po chvíli přesedli do taxíku. Skupina paparazzi se postupně měla snížit na čtyři, když jeden z nich údajně naboural do jiného auta a další téměř srazil policistu. 

[chooze:article;value:503324]

Vše muselo Harrymu vyvolat mrazivé vzpomínky na dětství. Nápadně to totiž připomíná tragickou smrt jeho matky Diany. Ta společně s přítelem Dodim Al-Fayedem 31. srpna 1997 v Paříži také prchala před pozorností bulvárních fotografů. Řidič jejich mercedesu ale nezvládl řízení a čelně narazil do pilíře tunelu. Diana krátce po převozu do nemocnice zemřela. Ze čtyř lidí v autě nehodu přežil jen bodyguard, který seděl na předním sedadle spolujezdce.

Harry i kvůli matčině smrti často ukazuje svůj negativní vztah k bulvárním fotografům. V dokumentu televize BBC je například označil jako smečku psů. Ve svém memoáru Náhradník zas popisoval hněv, který v něm vzbuzuje vnikání tisku do životů členů královské rodiny. 

Princ William ukázal dojemné záběry ze zákulisí korunovace:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.