Jako z hororu. Muž našel ve sklepě za skříní skryté dveře. Pak o něm už neslyšeli

Rozluštit hororovou záhadu se v roce 2019 chystal uživatel sociální sítě Reddit, který v jedné z komunit zaměřené na děsivé příspěvky, zveřejnil fotografii záhadných dveří. Ty našel ve sklepě svého domu poté, co odklidil skříň zanechanou v místnosti bývalým majitelem. Na příběh upozornil deník Mirror.

Ostatní uživatelé ho přesvědčovali, aby dveře otevřel. K tomu se však moc neměl. "Moji psi se k těm dveřím nepřiblíží, takže je rozhodně neotevřu," uvedl. Přidal i komentář, v němž napsal, že pokud ho něco naučily hororové filmy, tak to je fakt, že záhady jsou děsivější a zajímavější než jejich samotné rozluštění.

[chooze:article;value:493560]

Nakonec se ale nechal přesvědčit. Uvedl, že se do tajemné místnosti podívá, až se vrátí domů. Znovu už se však neozval. Neodpověděl ani na dotazy, které lidé přidávali s odstupem času. "Mám o tebe strach a všichni ostatní umírají touhou vědět, co je za těmi dveřmi," napsal jeden z nich. Autor původního příspěvku jim ale již nejspíš neodpoví. Jeho účet je totiž ze sociální sítě smazán. 

Dveře, které muž ve sklepě objevil:
https://twitter.com/DailyMirror/status/1647618600239513600

Dva muži měli unést mladíka z Břeclavska a ve sklepě ho utýrat k smrti. Došla si pro ně policie (2/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.