Moderní bydlení

Jana Fabiánová se vdala. Maminka Naďa Urbánková stihla ženicha ještě poznat

Jana Fabiánová má za sebou těžké období. Jak popsal portál Blesk.cz, dlouholetý vztah s kalifornským hudebníkem Dino Bosem se jí rozpadl těsně předtím, než měli mít svatbu. Loni v únoru jí zemřela maminka. Byla to také ona, kdo mezi prvními obvinil známého psychiatra Jana Cimického ze sexuálního obtěžování. Cimický kvůli tomu stanul i před soudem, ten zatím neskončil.

V sobotu si ale užívá dlouho očekáváný den. Ve votickém klášteře na Benešovsku měla svatební obřad, kde si řekla své ano s pražským podnikatelem Petrem Baťhou, následně se všichni přesunuli na oslavu. "Teď už je to dobré, jsem vdaná. Je to podruhé a bude to fajn," prohlásila hned po obřadu.

[chooze:article;value:489946]

​I když má po svatbě, její fanoušci ji stále najdou se stejným příjmením. "Bylo by to strašně moc změn. Mám trvalý pobyt v Americe a vše bych musela předělávat – pas, bankovní účet, zelenou kartu a firmu. A pak, můj přítel se jmenuje Baťha, a to je v angličtině opravdu nevyslovitelné jméno," vysvětlila.

Petr a Jana si také vzájemně pomáhali v náročných obdobích, kdy jemu zemřela babička a ona se musela vypořádat s těžkou nemocí a úmrtím maminky. Jana si ale také vzpomněla na zábavnou historku, kdy Petra mamince představovala. "Divila se, kde jsem ho našla. Je to modrooký blonďák, o kterém zpívala v písničce Blonďák s červenou bugatkou," přiblížila.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.