Jana po Výměně lituje: Neurážím se za pravdu, Šeherezáda mi ničí šperky

[chooze:gallery;value:34935]

​Jana a její partner Ivalijo na Výměnu vzpomínají v dobrém. Přitom Mezi osmi očima to dost vřelo. Lucka vmetla Janě do tváře hlavně to, že je její dvouletá dcera Šeherezáda, jako jediné společné dítě páru, rozmazlená. "Snažila jsem se být klidná. Člověk se za pravdu nemá urážet. To, co mi říkala Lucka, tak v něčem měla pravdu, v něčem neměla pravdu," míní zpětně Jana.

David (16) a Mike (8), které má Jana z předchozího vztahu, musí podle Lucky dělat vše, co si dvouletá dívka poručí. A když ne, zakročí Ivalijo. "Byla to katastrofa. Oni podle mě neumí žít. To, co ona chtěla, ten kluk musel dělat, i když nechtěl. Mně ho tam bylo hrozně líto," řekla Lucka.

[chooze:article;value:542861]

​Po Výměně si ale Jana nasypala popel na hlavu a snažila se vytvořit dceři alespoň spánkový režim, aby už nechodila spát kolem půlnoci. "Já jsem zakročila a prosadila jsem si spací režim pro tu holku," podotkla. Přitom podle Lucky tam bylo mnohem více věcí, které by se měly změnit. 

"První dny se Ivan choval jinak, pak se začal projevovat. Hodně křičel na kluky a bylo to hlavně tím, že ti kluci nebyli jeho. Jana se mu přizpůsobila na úkor dětí. On je velitel a poslechne ho. Jana si nechá křičet na svoje kluky, i když oni nic neudělají. Krize jsem měla každý večer, když jsem si šla lehnout, tak si člověk pobrečel," zavzpomínala.

[chooze:article;value:541876]

​Celou Výměnu se prý Lucka držela, Mezi osmi očima už to ale nezvládla. "Už člověk věděl, že jde domů. A že už to může říct, protože kdybych tyhle pecky jela celých deset dní, tak by nebyla šance, abychom to vydrželi. Chtěla jsem tam vydržet hlavně kvůli klukům, protože oni tam hodně strádali. Bylo mi jich hrozně líto," doplnila Lucka.

U ní doma se žádné velké změny neodehrály. Naproti tomu Ivalijo požádal Janu o ruku. "V létě se budeme brát. Šli jsme spolu do zlatnictví, koupil mi prstýnek, pak mi ho navlíkl na ruku a zeptal se mě, jestli si ho vezmu a já jsem řekla, že ano. Prstýnek teď nemám, protože mi holka urvala kamínek. Prostě kousla a bylo to. Tak ho musím odnést do zlatnictví, ať mi ho zpátky nasadí," uzavřela Jana.

Podívejte se na celý rozhovor s Luckou:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.