Janu ze Survivoru potkala životní ztráta. Prozradila, jak jí soutěž pomohla

Zicklerová se musela ve svém životě vyrovnat s těžkou ztrátou. Před dvěma lety jí zemřel manžel, se kterým byla dlouhých 30 let. "Čas je strašně dobrý, že ty rány trochu zahojí. Nikdy se s tím nesmíříte, nevyrovnáte. Naučíte se s tím žít," řekla.

"Survivor pro mě byl takový start-up, kdy můžete zase o všem začít přemýšlet trochu jinak, zkusit to v sobě trochu uzavřít a nastartovat si tu novou etapu života," pokračovala. Pomohlo jí údajně to, že vystoupila ze známého prostředí.

[chooze:article;value:556879]

Nového muže ale zatím nehledá. "Je to velmi těžká situace. To teď vůbec neřeším ani na to nemám náladu. Měli jsme krásný vztah a najít si po takovém člověku někoho jiného je velmi těžké," popsala.

A po smrti manžela se sama musela nejen vyrovnat se ztrátou, ale i postarat o dceru. "Nejste v tom sám a nemůžete se z toho hroutit, protože tam máte to dítě a musíte se o něj postarat," vysvětlila.

[chooze:article;value:555786]

V účasti v Survivoru ji dcera podporovala. "Věděla, že je to můj sen. Když jsem jí oznámila, že jdu do téhle hry, tak měla obrovskou radost, jako kdyby tam postoupila sama," uvedla Zicklerová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.