Jarní For Interior 2017

Na poslední chvíli jsem dneska vyrazila na For Interior 2017 a potkala se tam s dávnou přítelkyní, ženou, kterou nesmírně obdivuji. Iva Bastlová na veletrhu stojí mimo jiné za ústřední expozicí Scéna: Inspirace a Trendy a sama letos na veletrhu předvedla hned několik kousků ze své tvůrčí dílny. Jednou z nich je například krásně zpracovaná, do detailu promyšlená, červenošedá pohovka Sit’n’Sleep, ideální, jako designový kousek i praktický kus nábytku, určený k příležitostnému spaní.

 

zdroj: http://www.calounictvi-duchon.cz

 

Na stánku Feydom jsem si konečně osahala a pomazlila jejich novou žlutou kráskou CHOICE, která je, stejně jako všechny sedačky, které vyrábí a nabízí, samozřejmě určená i ke každodennímu spaní.

 

A letos jsem vytáhla na výstavu i svého muže, protože jsem chtěla, aby mi posvětil nákup nového jídelního stolu a židlí – což se povedlo.  Nakonec jsme se na DESIGN SHAKERU s klukama na chvilku posadili a odpočinuli si u plastových králíků 🙂

 

 

Bohužel se mi nepovedlo vyfotit jejich překvapené ksichtíky, když otevřeli všudypřítomný magazín Interiéry a uviděli… maminku!

 

Home Staging vs. Design

 

Ukázkové jaro 2017,

Pavlína

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://ukazkovydomov.cz) zde.