Jaromír Soukup po rvačce v kleci: Hříšná noc, dám si to někdy zas

[chooze:gallery;value:34643]

​​Po rozchodu s Agátou Hanychovou se Soukup rozhodl vyřádit v kleci. Otec několikaměsíční holčičky svého protivníka Aleše Bejra vyřídil za několik desítek sekund, takzvaného Psychopata totiž rozhodčí hned v prvním kole diskvalifikovali. 

"Viděl jsem nevídané, slyšel jsem neslýchané. Popisuji nepopsatelný zážitek, který mi tahle hříšná noc Clash of the stars nabídla," reagoval Soukup na sociálních sítích na zápas.

[chooze:article;value:538092]

Výhra mu přinesla pozornost tisíců lidí, ale i pohádkovou peněžní odměnu. Není proto divu, že Soukup připustil, že se do klece zase vrátí. "Díky a třeba zase někdy," dodal televizní magnát, jehož stanice TV Barrandov se aktuálně potýká s vážnými potížemi.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Podle některých sledujících byl ale zápas předem koupený a s výsledkem nejsou spokojení. "Kolik za to svoje divadlo Bejr vlastně inkasuje?" zeptal se ironicky jeden z uživatelů instagramu. "Domluvená fraška. Soukup dostal pozornost pro Barrandov, aniž by prohrál, a Bejr se nechal schválně diskvalifikovat a zajistil si zápas s Lesíčkem v dalším Clashi. Vlk se nažral a koza zůstala celá," zaprotestoval další z lidí na internetu. "Zápas o ničem, vlastně jen podle scénáře," přidal se další.

Hanychová byla po rozchodu se Soukupem zničená. Poslechněte si, jak reagovala (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.