Jaroslav Faltýnek se podruhé oženil. Na svatbě nechyběl ani expremiér Babiš

Pár si řekl své "ano" v sobotu v klášteře bosých karmelitánů na Hradčanech. Informaci přinesl deník Blesk. Jak popsal portál, nevěsta přijela na místo v černé limuzíně. Z nebe dvojici padaly kapky štěstí a kvůli vydatnému dešti musela Plézelová rychle přeběhnout pod střechu.

Svatební hostina se pak měla konat v Richterově vile. Mezi pozvanými hosty byla řada vlivných politiků. Nechyběl například expremiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš se svou ženou Monikou. Mezi svatebčany se objevil také předseda poslaneckého klubu SPD Radim Fiala nebo jeden z nejbohatších Čechů Pavel Tykač.

[chooze:article;value:420306]

Ženich na svatbu zvolil tmavě modrý oblek. V klopě měl pak bílý kvítek. Nevěsta oblékla zase dlouhé bílé šaty s volánkovými rukávy, uši jí zdobily větší náušnice a v ruce měla psaníčko vykládané perlami. Redakce TN.cz se snažila kontaktovat po svatbě samotného Faltýnka, ten však nezvedal telefon. 

Faltýnek už v minulosti jednou ženatý byl. S bývalou ženou, která pracuje v Prostějově jako lékařka, se rozvedli v roce 2003, uvádí někdejší šéf poslaneckého klubu hnutí ANO na svém webu. Z prvního manželství má dva syny a je pyšným dědečkem tří vnoučat.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.