Jde po mě, protože jsem slavná. Paltrow žaluje lékaře, se kterým se srazila

Gwyneth Paltrow vrací úder. Filmová hvězda a držitelka Oscara známá z mnoha hollywoodských trháků, žaluje muže, který ji dostal před soud.

Zatímco 76letý americký lékař chce po Paltrow v přepočtu téměř sedm milionu korun, ona chce symbolický dolar, tedy 22 korun. A zpět chce také peníze, které utrácí za své právníky. Herečka je přesvědčená o tom, že se s ní muž soudí jen kvůli tomu, že je slavná.

"Takže je pravda, že pak řekl, 'a teď budu slavný, protože jsem se srazil s celebritou'. Takže věděl, o koho se jedná," prohlásil právník Steve Owens, který zastupuje Paltrow.

[chooze:article;value:496110]

​Muž tvrdí, že do něj herečka v roce 2016 narazila na lyžařském svahu a způsobila mu mimo jiné vážná poranění mozku. Gwyneth Paltrow se ale brání s tím, že srážku naopak zavinil on.

Soudu, který trvá už několik dní, ale chybí jeden z hlavních důkazů, video z kamery, která měla srážku zaznamenat. "Aktuálně tedy nevíme, kde se odkaz na to video, které jsme měli dnes shlédnout, nachází, i když ho žalující posílal své dceři," řekl Owens.

V příštích dnech by se před soudem měli objevit i hereččin současný manžel a dvě děti. Vedle zajímavých rolí se Gwyneth zapsala do paměti diváků i svými románky. V 90. letech se zasnoubila s Bradem Pittem, chodila i s Benem Affleckem.

Za manžela si ale nakonec vzala frontmana skupiny Coldplay Chrise Martina, se kterým má dvě děti, a byli dlouho považováni za nerozlučný pár. V roce 2016 se ale rozvedli.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.