Je to ještě horší, než se myslelo. Kate musela kvůli nemoci změnit plány

Nečekané rozhodnutí britské královské rodiny vystrašilo fanoušky. Ti se už několik měsíců obávají o milovanou princeznu Kate, která na konci března oznámila, že bojuje s rakovinou. Podle původního plánu se totiž měla ke svým povinnostem vrátit po Velikonocích. To se ale nestalo.

"Bylo mi řečeno, že diář Kate je pro tento rok prázdný. Nic se neplánuje. Po zbytek roku se nemusí objevit na veřejnosti," řekl deníku Daily Beast rodinný přítel. "Klíčovou věcí pro ni nyní je vyhnout se jakémukoli stresu nebo úzkosti," dodal.

[chooze:article;value:556748]

​Vše tak napovídá tomu, že léčba neprobíhá podle plánu. Přednedávnem se navíc objevily informace o údajných komplikacích. "Potýká se s brutálními vedlejšími účinky chemoterapií. Proto se nechce ukazovat na veřejnosti. Je neustále vyčerpaná a je jí nevolno," řekl médiím podle deníku The News zdroj z Kensingtonského paláce.

Princezna Kate se fanouškům naposledy ukázala na konci března v den, kdy jim sdělila svou diagnózu. Tehdy prozradila, že jí lékaři onemocnění odhalili poté, co po plánované operaci břicha provedli pooperační testy. O jaký typ rakoviny se jedná, ale princezna neřekla.

Princezna Kate vede jako nejoblíbenější člen královské rodiny:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.