Jedna rodina se vrací na obrazovky. Nová série přinese spoustu zvratů

Po tříměsíční pauze se opět můžete těšit na příběhy členů Jedné rodiny. Premiérové díly podzimní sezóny oživí nové postavy. V roli Ireny dostane více prostoru Petra Nesvačilová. "Musím se přiznat, že můj vývoj v seriálu je dobrý a vyvíjí se vtipným směrem. A ta peprnost je tam takhle daná. Já se vždycky směju, když mi přijde ten scénář," prozradila Nesvačilová.

"Máme několik takových velkých scén v prvních epizodách této sezóny, na kterých jsme spolupracovali s kaskadéry," řekl kreativní producent Ondřej Elbel.

[chooze:article;value:571055]

​Nepříjemná situace zasáhne Petru Tejkalovou, kterou hraje Tereza Kostková. Poté, co kvůli podvodu přišla o dům, řeší nejen soudní spor, ale i krizi s bydlením. "Teď s mamkou se nám stala taková věc. Nám vlastně zpronevěřili peníze, takže nemáme kde bydlet. Takže se musíme nastěhovat nejspíš k Filipovi a Norika o tom nebude vědět, takže to bude zajímavý," nastínil herec Sebastian Pöthe.

Oblíbená postava Viléma v podání Vaška Matějovského bude mít také napilno. S Olgou, tedy Patricií Pagáčovou, se rozhodnou pro zásadní životní změnu. "Bude to divoký. Bude toho dost. Zkusíme mimčo s Páťou alias s Olgou a chceme být ve třech. Chceme vytvořit velkou vodáckou rodinu. Ale jak tomu tak bývá, tak to nepůjde úplně snadno," dodal herec Václav Matějovský. Seriál najdete také na portálu VOYO.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.