Jedna věta pokazila vztah Williama a Harryho. Starší princ urazil Meghan

[chooze:gallery;value:32730]

​Od té doby, co Harry začal chodit s Meghan, měl mít princ William určité pochybnosti. O nich se nezdráhal mluvit ani před bratrem. Tím údajně zavinil to, že se Meghan cítila v jeho přítomnosti odsuzovaná. Vadit mu měla skutečnost, že bratr se dal dohromady s americkou herečkou. Obával se totiž toho, že jeho nová partnerka do rodiny nezapadne.

Harry se ve svých memoárech svěřil, že ho obzvlášť namíchla jedna věta, kterou bratr pronesl. "Koneckonců je to herečka, Harrolde, může se stát cokoliv," měl mu říct podle britského listu Express opatrně princ William.

[chooze:article;value:524767]

Bratrův tón se Harrymu prý vůbec nelíbil. "Jednoho dne, když jsme spolu seděli v zahradě, začal předpovídat řadu obtíží, které bych měl očekávat, kdybych si vzal americkou herečku. Použil tuto frázi, kterou dokázal vždycky vyslovit tak, jako kdyby mluvil o odsouzeném zločinci," svěřil se vévoda ze Sussexu podle portálu Mirror ve své knize.

Podle expertů na královskou rodinu byla možná Williamova slova reálnou předpovědí. Spekuluje se, že ostře sledovaní manželé Harry a Meghan v tuto chvíli neprožívají zrovna nejšťastnější chvíle. Zatímco se před veřejností prezentují jako perfektní dvojice, v soukromí se mají od sebe vzdalovat. "Mnoho lidí, se kterými jsem mluvila, tvrdí, že vedou oddělené životy," prozradila odbornice Emily Andrewsová.

Princ Harry oslavil své narozeniny ve velkém. Užíval si pozornosti fanynek (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.