Jen talent nestačí, musíš být i dříč, říká neokoukaná tvář Zlaté labutě

Mladá herečka Ema Businská, která aktuálně září v seriálu Zlatá labuť, prozradila, jak se na svou roli připravovala. "Snažila jsem se poslouchat podcasty s dějepisem, chtěla jsem si oživit tu dobu, abych si připomněla, co se tam dělo. Bavila jsem se o tom i dost s babičkou," nastínila Businská.

V prvním dobovém seriálu TV Nova ztvárňuje Kristýnu, nejmladší členku módního oddělení. "Je to mladá, cílevědomá holka, která neví, kde jsou hranice slušnosti. Kristýna bude tak trochu donášet a práskat, no. Ale já jsem z té role nadšená. Pro mě bylo neskutečné, že mě na castingu vybrali," řekla herečka. 

[chooze:article;value:487908]

​Diváci si ji mohou pamatovat i ze seriálu Ulice. "Ljuba Krbová je moje srdcová záležitost, na place mi dávala rady do hraní i do života. Vždycky se snažila pomoct, já na to ráda vzpomínám," podotkla v pořadu herečka, která stále ještě studuje na konzervatoři.

Podle ní je v Česku talentovaných herců dostatek, ale není to to hlavní. "Myslím, že ne každý si jde za svým snem. Mám v ročníku hromadu talentovaných spolužáků, ale ne všichni jsou schopní se svým darem, který mají, nakládat. Jen talent nestačí, musíš pro to něco udělat. A ne každý si za tím tolik jde," řekla Businská.

[chooze:article;value:488101]

​"Podle mě talent je 50 procent úspěchu, snažím se být i dříč. Je náročnější chodit na castingy a vidět, že ti to nevychází. Je to i hodně o štěstí a o tom, jak moc chceš. Ze začátku to pro mě bylo také těžké. Tři roky mi trvalo, než jsem se někam pořádně dostala," uzavřela s tím, že se v herectví našla a mohla by to být její životní cesta.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.