Moderní bydlení

Jenovéfa Boková o mateřství: Její dcera roste jako z vody

[chooze:gallery;value:31123]

​Od porodu herečky Jenovéfy Bokové uplynul už téměř rok a půl. Hvězda filmu Ženy v běhu teď sdílela, jak se její malé dcerce Elle daří. "Ella, krotitelka nebezpečných šelem. Ella, pirátka silnic," napsala Boková k několika rozkošným snímkům na instagramu, na nichž její dcera drží na vodítku psa nebo si hraje v autíčku.

S holčičkou si herečka očividně užije spoustu zábavy. "Ella dostala novou, bezpečnou a krásnou autosedačku, která byla tak pět minut i čistá, dokud nepřišel na řadu pan rohlíček," vyfotila herečka zadrobenou autosedačku a trochu si postěžovala.

[chooze:article;value:496555]

Na většině snímků si ale Boková s dcerou užívá procházky po pražském Karlíně, kdy se Ella prochází v parku. Herečka ukázala i to, že když dívenku aktivity unaví, její tatínek Adam Kolář se ji očividně nezdráhá vzít na ramena.

Příspěvek záhy okomentovala i dvojnásobná maminka Berenika Kohoutová. "Nepřála bych ti vidět Loly sedačku. Rozsedlá zelená modelína a spousta dalších rozsedlejch věcí," svěřila se, že dětské řádění je pro ni každodenním chlebem.

[chooze:article;value:498599]

Série fotografií pobavila i další sledující. "Ella je prostě ředitelka planety. Geny nevyčůrá. Bude to silná osobnost a tatínkovi vrátí všechny blbosti i s úroky," vzkázala partnerům jedna z žen.

Herečka Jenovéfa Boková šla s pravdou ven. Podívejte se na video (11/2023)

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.