Jirešová, Mikýř i Koktová v Survivoru. Prozradili, proč je láká divočina

[chooze:gallery;value:34762]

V kmeni Titánů se pod červenou barvou představí řada známých tváří. "Musím říct, že jsem se ani dlouho nerozmýšlela. Byla to pro mě jasná výzva. Hlavní roli hraje to, že tam je voda a slunce, a to já zbožňuju. Kdyby to bylo v horách, kde je chlad, tak tam bych určitě nikdy nešla," řekla herečka Ivana Jirešová. "Myslím si, že to bude velké dobrodružství. Já jsem zvědavý, co si pro nás ostrov přichystá," těší se cestovatel Martin Carev.

Komik Martin Mikyska známý jako Mikýř je velkým fanouškem Survivoru už od mládí. "Já jsem se hlásil, už když mi bylo 19 let. Sledoval jsem show s kamarády a hrozně mě baví. Přijde mi to jako nejlepší reality show. Tehdy jsme se s kamarádem přihlašovali tak, že jsme vyplnili přihlášku jeden za druhého a nevěděli jsme, co tam ten druhý píše. Na kamerových zkouškách jsem se to dozvěděl a snažil jsem se to nějak uhrát, ale neuhrál. Tentokrát to konečně prošlo," přiznal Mikýř.

"Já jsem plný očekávání. Samozřejmě jsem v poslední době piloval a koukal na díly, abych věděl, co se děje, a zjišťoval všechny informace," podotkl hudebník Sebastian Navrátil. "Celý život jsem zatím pošlapával na tanečním parketě, tak teď budu pošlapávat v písku a s jinou sortou lidí," nastínil tanečník Martin Prágr.

[chooze:article;value:541660]

Mezi známými osobnostmi se objeví také bojovník MMA Samuel Pirát Krištofič, přemožitel Karlose Vémoly, nebo Ornella Koktová, která často plní stránky bulvárních médií. "Je to mix různých pocitů, protože mám tři děti, takže mám obavu z toho stesku. Zároveň mám trochu strach z těch výzev, protože je to fyzicky náročné, ale na druhou stranu se těším na to dobrodružství," zmínila.

Takové dobrodružství si Ornella užije vůbec poprvé ve svém životě. Její priority byly totiž už od velmi útlého věku děti a její druh Josef Kokta. "Já jsem na gymplu už jako těhotná maturovala, takže jsem hned skočila do rodinného života a neměla jsem takovou mezifázi, kdy lidi cestujou a chodí na festivaly, takže jsem si říkala, že tohle je moje šance," doplnila.

Nejnáročnější reality show světa Survivor Česko & Slovensko začne na Voyo 27. února. O týden později pak i na TV Nova.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.