Jiří Korn chce slavit narozeniny velkolepě. Připravuje obří koncert

Kdo by neznal píseň Svítí slunce nad hlavou z legendární pohádky Honza málem králem, kterou nazpíval Jiří Korn, který si zároveň zahrál i hlavní roli.

O tom, že byl nakonec ale ve filmu předabován Michalem Pavlatou, ví už lidí méně. Režisér Bořivoj Zeman měl prý o hlasu hrdiny jinou představu a Korn ho nedokázal přesvědčit.

Jak nám zpěvák v exkluzivním rozhovoru prozradil, dlouhá léta nedokázal tvůrcům tuto zradu odpustit. Až do nedávna. "Na Honzu sem se nedíval léta, vlastně sem ho zkoukl nedávno a už sem zkousl, že sem to nedaboval a nemluvil. Je to slušná pohádka a už je to velmi příjemná vzpomínka na 70. léta, kdy se to točilo," svěřil se Korn televizi Nova.

[chooze:article;value:476676]

Zpěvák v posledních měsících opět zamířil na divadelní prkna. V karlínském hudebním divadle se připravuje na roli v muzikálu Anděl páně.

Interpret takových megahitů jako Žal se odkládá, Miss Moskva nebo Ještě tě mám plnou náruč se rozhodl u příležitosti svých 75. narozenin uspořádat příští rok 10. února velký koncert v pražské O2 areně.

"Já bych měl velkou radost, kdyby přišli diváci a kdyby je to zajímalo, protože nevím, kdy to budeme moct opakovat, kdy budu moct ještě běhat po jevišti. Možná, že ještě vymyslíme nějakej bonbónek k tomu," dodal legendární zpěvák. Jak slibuje, na jeho Korncertu zazní ty největší hity včetně písně Svítí slunce nad hlavou.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.