Jiří Korn nadchl diváky. Na vyprodaném koncertě představil novinku

V sobotu byla O2 arena opět plná. Zpěvák Jiří Korn, který za pár týdnů oslaví 75. narozeniny, ukázal, že je stále ve výtečné formě. Během večera zazněly jeho nejznámější hity jako Žal se odkládá, Té co snídá, Ještě tě mám plnou náruč nebo Byl by hřích. Ve stoje mu v hale tleskalo přes 16 tisíc návštěvníků. 

"Když je zhasnuto a člověk sem vejde, tak mu to nepřijde velké, ale je to obrovská záležitost a já můžu být jenom šťastný, že nám se to povedlo," řekl Korn.

Show, kterou má nacvičenou se svojí taneční skupinou Korndancers, chce ukázat ještě dalším fanouškům. Přemýšlí nad Slovenskem a 2. dubna míří do Ostravy. "Byl bych rád, kdyby to neskončilo, protože mě to neuvěřitelně nabíjí," dodal nestárnoucí zpěvák.

[chooze:article;value:540861]

​"Loni se začal učit italsky a aby vám to mohl ukázat, tak nazpíval novou písničku v italštině, která tu bude mít premiéru," vyseknul Kornovi poklonu ještě před koncertem moderátor a pořadatel Leoš Mareš.  

Novinka se jmenuje Io E Te, v překladu Já a ty. "Nebyl jsem si jistý, jestli to zvládnu, než si to člověk narve do hlavy, tak to je věčnost. Když má člověk pár křížků za sebou, tak k tomu dojetí má velmi blízko," uzavřel zpěvák.

S kritiky oceňovanou show by Jiří Korn rád vystupoval tak dlouho, dokud to půjde.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.