Jiří Korn vás sfoukne jako svíčku, říká Leoš Mareš. Lidé odchází v transu

[chooze:gallery;value:31214]

Po dlouhých třech dekádách se zpěvák Jiří Korn vydal na turné​, které po celé České republice zaznamenalo ohromný úspěch. Rozhodl se ho proto zakončit ve velkém stylu, a to rovnou v největší hale Česka. S velkolepým koncertem mu pomáhá i moderátorské eso Leoš Mareš.

Na diváky prý čeká vystoupení, které si na turné tolik zamilovali. "Když show vznikala, stala se postupně tak propracovanou, že se do ní už nikomu nechce skoro zasahovat. Je to i přání pana Korna, aby se na zážitku, který si lidé odnesli z vystoupení po republice, v O2 areně skoro nic nezměnilo. Je to hlavně zvětšené," vysvětlil v novém pořadu Show must go on Leoš Mareš.

[chooze:article;value:499657]

I když je zpěvákovi už 74 let, neztrácí šmrnc a energii. "On je teď opravdu na vrcholu blaha. To, že má turné, ho činí nejvíc šťastným. On by tu show jezdil klidně dalších 10 let," zavtipkoval Mareš.

Diváky čeká notná dávka emocí. "Korn dokáže zhmotnit esenci uměleckého přínosu a lidi v něm najednou vidí celé lidství. Úplně vás to sfoukne jako svíčku, já už to viděl tolikrát a vždycky jsem naměkko. Lidi odchází v takovém transu, co právě zažili, já to můžu vidět pořád dokola," popsal koncert.

Přestože se Jiří Korn ve světě showbyznysu pohybuje už dlouho, moderátora na něm při spolupráci jedna věc velmi překvapila. "Znova a znova mě šokuje svou profesionalitou. Sice jsem teď už míň překvapený, protože už ji od něj očekávám, ale Kornova profesionalita jde opravdu za hranice představitelného. Když jezdil v 80. letech po západních show, přisvojil si takový dril, který si nedovedeme představit," prozradil bavič na svého přítele.

[chooze:article;value:473644]

"On to miluje, je to jeho život a já mu přeju, aby si to 19. června užil. Když Jirka Korn odchází z jeviště, tak je jako esence štěstí. Sice je unavený, ale všechno přebije to jeho štěstí a pokaždé děkuje, že tohle všechno může zažívat," řekl Mareš.

Pro fanoušky zpěváka má dobrou zprávu. "Koncert je už skoro za dva týdny. Mnoho sektorů je v O2 areně už vyprodaných, ale některá místa ještě zbývají. Takže, kdyby se někdo chtěl ještě přijít podívat, tak může," uzavřel moderátor.

Jiří Korn oslaví své 74. narozeniny v O2 areně. Podívejte se na video (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.