Jsem ztracená Maddie, tvrdí mladá žena. Teď může předložit klíčový důkaz

Záhada ztracené Maddie McCannové, která byla unesena z hotelu v portugalském Algarve téměř před 16 lety, stále nebyla rozlousknuta. Nyní by však mohlo být všemu jinak. Polka Julia Wandeltová na sociálních sítích tvrdí, že právě ona je ztracenou Maddie a žádala rodinu McCannových o testy DNA. Ti jí podle webu Birmingham Mail vyhověli.

Samotná Julia na sociálních sítích sdílela, že rodiče ztracené Maddie s testy souhlasili. "Rodina nenechává nic náhodě, je ochotna prověřit všechny možné stopy," uvedl podle britského deníku zdroj blízký rodině.

[chooze:article;value:490720]

Dívka se stala za pár dní hitem internetu. Jen na instagramu ji sleduje více než 600 tisíc lidí. Podle vyšetřovatelů je však s velkou pravděpodobností skutečná Madeleine již dávno po smrti. Na tvrzení Julie lidem na internetu nesedí řada věcí. Jednou z nich je například to, proč nejprve nepodstoupí testy její nynější rodina.

Julia tak přispěchala s odpovědí. "Nesouhlasí s tím. Včera jsem mluvila s babičkou a řekla toho o mně spoustu špatného. Řekla také, že nebudou porovnávat jejich DNA s tou mou," odpověděla kritikům.

Policie měla podezřelého ze záhadného zmizení Maddie McCannové (10/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.