Justin Bieber do Prahy nepřijede. Koncert slavného zpěváka se ruší

Kanadský popový zpěvák Justin Bieber nakonec v Praze nevystoupí. Koncert, který se měl v pražské O2 areně původně konat 12. března, produkční společnost nejprve odložila a následně zcela zrušila. V úterý to oznámila na facebooku O2 arena.

Nejde však o jediný koncert, který Bieber musel zrušit. Kromě Prahy rušil zpěvák vystoupení po celém světě, která byla naplánována v rámci jeho turné s názvem Justice World Tour. Bez svého idolu se tak musí obejít i fanoušci v Německu, Polsku, Švédsku nebo Velké Británii. Řada dalších koncertů byla odložena na neurčité datum.

[chooze:article;value:480733]

O peníze za lístky však lidé nepřijdou. V nejbližších dnech je dostanou automaticky zpátky skrze platformy Ticketmaster a Ticketportal. Pokud si zájemci koupili vstupenky v kamenném obchodě, musí si vrácení peněz vyřídit tam.

Důvodem pro masivní rušení koncertů v rámci turné jsou zpěvákovy zdravotní problémy. Loni v létě se Bieber podělil o svou bitvu s Ramsay-Huntovým syndromem, při kterém mu zčásti ochrnula tvář. Zpěvák se proto chce soustředit na své zdraví, než se vrátí na pódia.

Ozzy Osbourne své turné zrušil v roce 2018. I on měl vystupovat v Praze:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.