Justinu Bieberovi se všechno hroutí. Tajemství vyzradil blízký příbuzný

[chooze:gallery;value:34979]

Otec modelky Hailey Bieber, herec Stephen Baldwin, před několika dny na svém instagramu zveřejnil příspěvek, který vůbec nepotěšil fanoušky jednoho z nejslavnějších párů světa. Baldwin totiž v příspěvku požádal veřejnost, aby se jeho dceru a jejího manžela Justina Biebera modlila.

Podle fanoušků páru tak naznačil, že manželé si procházejí těžkým obdobím, a že v jejich vztahu něco není v pořádku. Podle zdroje portálu TMZ by měla Baldwinova prosba souviset s konkrétním problémem, který manželé aktuálně řeší. Zdroj ale neupřesnil, o co přesně se jedná.

[chooze:article;value:544068]

Ačkoliv chtěl Baldwin své dceři pravděpodobně pomoct a podpořit ji, Hailey příspěvek naopak rozčílil. Prý sejí nelíbí, že její soukromé problémy prezentuje její vlastní otec veřejně. Herec tak příspěvek později smazal. 

Slavné manžele fotgrafové naposledy vyfotili minulý týden, když odcházeli z kostela v Beverly Hills. Snažili se nevzbuzovat pozornost a Justin se maskoval černou kapucí, píše web TMZ. Fanouškům ale neuniklo, že pár příliš šťastně nevypadal.

[chooze:article;value:540587]

Hailey ale o pár dní později dala jasně najevo, že její manželství žádnou krizí neprochází. Na instagramu popřála Justinovi ke 30. narozeninám, které oslavil 1. března. "30!!!!!!!????!!????!!!! To bylo rychlé," napsala modelka na sociální síť

"Slova nikdy nedokážou skutečně popsat krásu toho, kým jsi. Všechno nejlepší k narozeninám… lásko mého života, lásko na celý život," dodala Hailey a přidala k přání také několik zamilovaných snímků a jedno video.

Známá zpěvačka způsobila problémy na palubě. Letadlo kvůli ní neodletělo (01/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.