K Vyšehradu vyrazili potápěči. Auto prorazilo zábradlí a skončilo ve Vltavě

[chooze:gallery;value:35914]

​V pátek večer došlo na pražském Podolském nábřeží k dopravní nehodě. Jedno z aut prorazilo zábradlí a skončilo ve Vltavě. Redakci TN.cz to potvrdil policejní mluvčí Richard Hrdina.

"Na místě je vyprošťovací speciál. Vozidlo budeme ve spolupráci s potápěči vyprošťovat. Zásah blokuje tramvajový provoz," uvedli po půl osmé hasiči na síti X. "Potápěči pod vodou vozidlo uvázali a následně vyprostili," informoval mluvčí hasičů Martin Kavka. Pár minut po osmé hodině začali auto vytahovat.

[chooze:article;value:555033]

"Kolem místa nehody je několik policejních a hasičských aut i sanitka. Na místě se vytvořil dav přihlížejících," popsal pro TN.cz jeden z řidičů, který místem projížděl.

Posádce auta se podařilo dostat se do bezpečí. Podle informací policie byl v autě jeden člověk. "Řidič z vozidla vyplaval a doplaval ke břehu, kde počkal než ho vytáhneme ven," uvedl mluvčí.

Při nehodě se nikdo nezranil a policie zjišťuje její příčinu. Řidiči jedoucí přes Podolské nábřeží by si na místě nehody měli dávat pozor kvůli hasičským a policejním autům. 

Přibližné místo nehody na Podolském nábřeží:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.