Kabáti ruší koncert! Pořadatelé nedodrželi dohodu

[chooze:gallery;value:36171]

"Přátelé, není to žádná radost uveřejnit zde podobnou zprávu, ale nedá se svítit. Festivalu Topfest 2024, který se má/měl konat na letišti v Žilině, se kapela Kabát nezúčastní," napsali Kabáti na facebook.

"Pořadatelé měli opravdu smělé plány, ale asi to byly až příliš smělé plány. Pořádající agentura fatálním způsobem nedodržela dohodu, kterou s námi udělala, a tak nám nezbývá, než že jsme přikročili k tomuto i pro nás velmi nepříjemnému a krajnímu řešení, které nás opravdu nikterak netěší!" vysvětlila kapela své důvody ke zrušení koncertu.

Na to, že si zahrají na severozápadě Slovenska, se přitom její členové velmi těšili. "Konečně jsme se s Kabátem mohli po letech objevit na severozápadě Slovenska, kde bohužel není kapacitně a rozměrově vhodná hala pro naše chystané turné, ale jako by nám to někdo nepřál," posteskli si. Fanouškům ale vzkázali, že i do tohoto regionu někdy opět zavítají.

[chooze:article;value:559613]

"Pro ty, kteří si například jen kvůli nám zakoupili vstupenky, můžeme jen konstatovat, že nejsme pořadatelé tohoto festivalu, ani předmětného vystoupení, a musí se v případě jakýkoliv požadavků na vracení vstupného, či čehokoli podobného obrátit na pořadatele tohoto festivalu," uzavřeli rockeři.

Komentáře pod příspěvkem na sebe nenechaly dlouho čekat. "Většina kapel ruší svou účast, nevím, co se pořadatelům stalo, ale takhle si Topfest nepamatuju. Je to smutný," napsal Jarda Krakovský. "Zase si vzali koukám velké sousto," dodal Pepa Lars Kubíček. "Dohody se mají plnit, bez toho to nejde," podpořil rozhodnutí kapely Bohuslav Kopečný.

Pořadatelé TopFestu později na facebooku oznámili, že letošní ročník ruší. "Vzhledem k nepředvídatelným událostem, které se staly v předchozích týdnech, jsme podle dnešního rozhodnutí nuceni festival pro rok 2024 zrušit. Usilovně pracujeme na vyřešení situace, zejména ve váš prospěch," stálo v příspěvku.

Kategorie Kapela roku: Kabáti na Slavících porazili Mirai i skupinu Kryštof (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.