Kalábrie, Madeira i Řecko. Experti poradili, kde najít nejfotogeničtější místa

Velmi fotogenické je například Řecko. "Snad každý si vybaví Santorini, protože je to černé lávové místo, na kterém je spousta bílých domečků a kostelíčků s modrými kopulemi. Jedno z nejznámějších míst, kde si chcete vychutnat západ slunce a dát si nějaký dobrý drink je třeba městečko Oia," nastínila obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek.

Krásnou fotku chtějí mít lidé samozřejmě také z pláží. "Ostrov, kde jsou nádherné pláže, je Lefkada. Tam je město Agios Nikitas, které se podle mě zastavilo v čase. Není až tak turistické a právě tam si můžete udělat procházku na kopeček, ze kterého pořídíte nádhernou fotku pláže Paralia Milos," doporučila.

[chooze:article;value:478360]

​Nejen pro fotografy zajímavá místa můžete najít třeba v Kalábrii, na Kapverdách, Krétě, Madeiře či v Dubaji. "Jedno z nejfotogeničtějších míst na Krétě je pláž Elafonisi, která je na jihozápadním pobřeží a říká se jí krétský Karibik. Ta pláž je téměř růžová, ale musíte tam být velmi brzy ráno, abyste stihli vysněnou fotku," doplnila Pátek.

"Kalábrie je špička italské boty, kde je neuvěřitelné bledě modré moře a většina pláží je lemovaná skalisky, do kterých jsou zapuštěná městečka. Jedno z těch nejkrásnějších je město Tropea, to je téměř vytesané ve skále. Madeira je zase úžasná v tom, že se vám za den změní všechny čtyři roční období, proto tam je co fotit," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.