Kalkulátor si svou partnerku vzít nechce. Chodí ale na kávu s fanynkami

[chooze:gallery;value:33269]

​Kalkulátor má intelektuálně i fyzicky náročný koníček, kterému se věnuje se svými dětmi. "Orienťák nás chytnul a spojujeme to s výlety. Dceři je 16 a synovi 14, tak jsou ještě pořád rádi se mnou i s mamkou. Teď jsou ale víc se mnou, jezdíme po orienťácích a žena k tomu nepřičichla. Ta pracuje, nebo je doma. Ona je doktorka, takže toho má víc," zmínil Kvášovský.

Právě jeho milované děti ho už od začátku podporovaly v lovení nejvíce a snaží se ho zdokonalovat v tématech, která jsou jim blízká. "Dřív jsem to prožívala mnohem víc, to jsem byla hodně pyšná, teď už to beru, jak to je. Zkoušíme ho třeba z moderní hudby, ale víme, že ohledně zeměpisu a dějepisu to musí být hodně specifické, aby to táta nevěděl," zmínila 16letá Lída.

[chooze:article;value:521238]

​Ostatně mladistvého ho udržují i jeho studenti. Povoláním je totiž Jakub učitelem na základní škole. "Myslím, že většina z nich je pyšná, že je učí lovec. Často mě i zkouší, a když něco nevím, je tam pak i škodolibá radost. Myslím, že si toho trochu váží, že je učí někdo trochu i populární," míní Kalkulátor.

S účinkováním v televizi se pojí i popularita. O Kvášovském se často píše jako o sexy a charismatickém muži, což se projevuje i v množství zpráv od fanynek. "To jsou většinou starší dámy. Ale říkají mi i mladí chlapi, že mě miluje jejich žena. Žádné ženské mě ale neuhání, všechno v klidu. Občas mi ale někdo napíše: 'Jste sympaťák, ráda bych vás poznala.' Některé fanynky tak občas potkám a dal jsem si s nimi kávu, ale to je všechno," prozradil lovec.

[chooze:article;value:518812]

​Podle něj to jeho partnerce vůbec nevadí. "Myslím, že ona to nevnímá. Třeba ta káva je výjimečná, když mě někdo osloví z Moravy. Když tu šanci mám a je to třeba někdo z Trutnovska, tak si povídáme 20 minut a tím to končí," podotkl Kvášovský.

Jeho partnerka je ale stále paní Columbovou. Jediné, co se o ní ví, je to, že pár s oblíbeným lovcem tvoří už přes 20 let. Svatby se ale zatím neznámá dáma nedočkala. "Sice se pohádáme kvůli každé blbosti, stejně jako v každé rodině, ale nakonec si to stejně vždycky vyříkáme," ubezpečil Kalkulátor.

I když jsou spolu už tak dlouho, nebo možná právě proto, si ale svou partnerku vzít neplánuje. "Jak to sleduju ve škole, že polovina dětí je z rozvedených rodin, my teda nejsme svoji, ale jsme spolu a nějak nám to prostě funguje. Svatba asi nehrozí. Už nám asi v tomhle ujel vlak. To asi ne," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.