Kancelář prezidenta má nového šéfa Vašinu. Je i členem rady Dobrého anděla

Milan Vašina jakožto nový kancléř prezidenta chce především zachovat kontinuitu a navázat na to, co vybudovala jeho předchůdkyně Jana Vohralíková. Bude prý i nadále pokračovat v profesionalizaci kanceláře a správy Pražského hradu. Zaměřovat se chce i na otevíraní Hradu a areálu Lánského zámku.

Podle svých slov se ztotožňuje s názory prezidenta Petra Pavla, a to bylo právě tím důvodem, proč přijal nabídku na funkci kancléře.

[chooze:article;value:538917]

Důležitá je pro něj důvěra v lidi v nejbližším okolí. Není sólový hráč, chce spolupracovat s lidmi, kteří jsou kompetentní. Řekl, že se stihl potkat se všemi řediteli odborů a vnímá je jako správné lidi na správných místech.

Co se týče minulých pracovních pozic, tak poslední čtyři roky byl výkonným ředitelem Aspen Institutu. To je organizace, která se prezentuje tak, že diskutuje o společenských tématech a chce zlepšit svět právě prostřednictvím diskuze odborníků. Ohledně nadace Dobrý anděl, kde je členem správní rady, prý rozhodnutí nechá na vedení, jestli v ní bude ještě působit.

Celou tiskovou konferenci můžete zhlédnout zde:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.