Kapela si dělala legraci z atentátu na Trumpa. Nyní ruší turné

Komediální rocková skupina vystupovala v neděli, tedy den po atentátu na Donalda Trumpa, v australském Sydney. Během koncertu dostal Kyle Gass dort ke svým 64. narozeninám. Na Blackovu výzvu, ať si něco přeje, Gass odpověděl: "Příště Trumpa trefte." Na videu umístěném na sociální síti X je v pozadí slyšet i smích diváků.

Ačkoliv se lidé na koncertu výrokem spíše pobavili, řada fanoušků skupiny s ním nesouzněla. Ptají se, jestli je v pořádku, že Gass podporuje pokus o atentát. "Už nikdy nebudeme poslouchat vaši hudbu," pronesl jeden z teď už bývalých fanoušků. "Tento vtip zatraceně nevyšel, pánové," dodal další.

Jack Black se následně k celé situaci vyjádřil na svém instagramu. "Byl jsem zaslepený. Nenávistné projevy neodpouštím a nikdy bych nepodporoval politické násilí v jakékoliv formě," uvedl.

[chooze:article;value:564979]

Komik, herec a muzikant v jedné osobě následně dodal, že by pro něj nebylo aktuálně vhodné pokračovat ve světovém turné, které kapela Tenacious D pořádá. "Zbytek dalších plánů je taktéž pozastaven, fanouškům děkuji za pochopení," napsal.

Politolog: Pokus o atentát může Trumpovi v kampani výrazně pomoci (07/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.