Karel III. se synem stále nemluví. Zdroj z paláce řekl, proč se už musí usmířit

[chooze:gallery;value:33751]

​Příští týden čeká krále Karla III. oslava 75. narozenin. Britská veřejnost očekává, že princ Harry na oslavách nebude. Otec se synem spolu přitom naposledy mluvili zřejmě na pohřbu královny Alžběty II. loni v září. Buckinghamský palác možnou účast Harryho na králově oslavě neokomentoval, píše deník Express.

Propast mezi muži se prohloubila ještě více poté, co Harry vydal životopisnou knihu Náhradník. Píše v ní například, že jej otec ani neobejmul, když se dozvěděl o smrti jeho matky princezny Diany. Podle bývalého zaměstnance, který pro krále pracoval v Buckinghamském paláci, má ale Karel III. "strategickou potřebu problém vyřešit".

"Není udržitelné, aby král, který je národním symbolem jednoty, měl se synem tak špatné vztahy. Karel III. má nakonec nejen osobní, ale také strategickou potřebu vyřešit tento problém," řekl zdroj z paláce webu Daily Beast.

[chooze:article;value:525750]

​Jak web Mirror připomíná, princ Harry naposledy navštívil Velkou Británii, aby se zúčastnil slavnostního předávání charitativních cen WellChild v Londýně. Navštívil také kapli svatého Jiří na hradě Windsor u příležitosti výročí smrti královny Alžběty II.

Podobný vztah má Harry také se svým bratrem Williamem. "Neexistují žádné známky sblížení. Ještě je příliš brzy, ale čas je skvělý léčitel," prozradil deníku Express zdroj, který je do situace v královské rodině zasvěcený. Podle dalších médií je Harry ale stále v kontaktu s princeznou Eugénií a Beatrice. Do Spojeného království zatím nemá v plánu se vracet a chce se soustředit na svůj život ve Spojených státech amerických s vévodkyní Meghan a jejich dětmi.

Oblečení v královské rodině hraje velkou roli. Vysílá tajné signály:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.