Karel III. slaví rok na trůně. Může to pomoct vztahu s Harrym, míní novinář

[chooze:gallery;value:34030]

Před rokem v tento den se korunovace dočkal britský král Karel III. "Myslím, že se mu dařilo skvěle. Zvedla se jeho popularita ve statistikách oblíbenosti členů královské rodiny," řekl Kerlesz. "A pak je tu bohužel zdravotní rovina. Královi byla diagnostikována rakovina, takže z tohoto pohledu ten jeho rok šťastný nebyl," dodal.

"Karel musel velice výrazně proškrtávat svůj pracovní diář. Rušil spoustu návštěv, spoustu oficiálních schůzek a podobně," uvedl novinář. "Pomalu se vrací, plánuje další pracovní akce, diář se mu plní. Uvidíme, co přinese nejbližší budoucnost," rozebral aktuální naděje.

[chooze:article;value:554057]

A budoucnost ukáže i to, jak se budou vyvíjet vztahy v královské rodině. Vliv můžou mít také oslavy ročního výročí. "Princ Harry údajně velmi usiluje o to, aby se s králem mohl potkat," popsal Kerlesz. "Harry by v tom mohl vidět záminku králi pogratulovat a mohlo by to určitě nějakým způsobem přispět k jejich sblížení," doplnil.

S výročím se pojí i oslavy. "Budou probíhat v soukromí rodiny. Myslím si, že se všichni sejdou, pravděpodobně proběhne nějaký společný oběd, čaj, a to bude všechno," popsal novinář. "Oslavy prvního výročí korunovace neprovázejí žádné oficiální události ve městě. Nepočítám, že by k nějakým větším událostem mělo dojít z popudu samotných obyvatel," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.